Homokozó kagyló Watershell Blue BIG vízre és homokra 100 literes kék 88*88*20 cm 12 hó-tól

Termék leírása

Homokozó Kagyló Watershell Blue a német BIG vállalat műhelyéből egy kiváló kerti gyerekjáték fiúknak és lányoknak 12 hónapos kortól. Egyedi homokozó kék kagyló formában lett megalkotva, melyet vízzel vagy homokkal is megtölthet, így nem csak homokozót varázsol gyeremeke elé, de akár medencét is. A homokozó űrtartalma 100 l. Többfunkciós homokozó méretei 88*88*21 cm. 

Gyerekek imádnak a homokozóban naphosszat játszadozni. A homokozó élei lekerekítettek, így a játszadozás a kicsik számára teljesen biztonságos lesz. Német BIG vállalat gondolt a homokozó praktikusságára is, ha szeretné a homokozót télre elrakni, elegendő csupán nedves szivaccsal áttörölni és máris tiszta. A homokozó UV védelemmel lett kezelve, így a gyerekjáték éveken keresztül is megtartja szépséges színkivitelezését. A BIG termékek különböző intézményekben voltak tesztelve, ami garantálja a termékek minőségét.

A némt BIG márka logója egy bivaly, amely az erőt, az ellenállóságot és a masszívságot jelképezi - és pont ezek a márka jellegzetességei is. A BIG márka fő szempontja a játékok biztonságossága, a felhasznált anyagok nemhogy csak minőségiek és újrahasznosíthatóak, de az egészségre ártalmatlanok is. Összetéveszthetetlen dizájn, modern gyártási technikák és játékok, amelyek a gyerekek minden igényét kielégítik - ez a BIG márka

Doprava 79

Technikai paraméterek

Kor12 hónapos kortól
Származási helyNémetország
Méretek88*88*20 cm
Termék magassága20 cm
UV szűrőIgen
Tömeg2,1 kg
Tömeg L100 kg sand or 100 liter water
Színkék
Meghatározott termékekNem
loader  Játékszettek feltöltése...

Értékelések

loader  Értékelések betöltése...
 Nem találta meg a termékről szóló összes információt? Vegye fel velünk a kapcsolatot.