Játékbolt Supershop Écoiffier élelmiszerekkel és kosár 20 drb kiegészítővel 18 hó-tól

Termék leírása

Játékbolt gyerekeknek Supershop Écoiffier egy minőségi és nagyszerű szupermarket gyerkőcök részére 18 hónapos kortól. Játékbolt gyerekeknek 20 kiegészítővel együtt kapható, ide tartoznak különböző élelmiszerek, gyümölcsök és bevásárlókosár. Gyerek bolt méretei 45*36*73 cm. Játékboltot valódi eladópult ihlette, tehát csemetéje igazi kis elárusítónak vagy vásárlónak fogja magát érezni legújabb játékában. A szupermarket minőségi alapanyagokból készült élénk színekben pompázva.

Elárusítósat játszani nem csupán szórakoztató tevékenység a csöppségek számára, de nagyban befolyásolja a gyerekek optimális fejlődését is. Az ilyen játékkal fejlődik a gyerek fantáziája és kreativitása. Miközben apró elemekkel játszanak, fejlődik finom motorikus képességük is. A játékbolt nagyszerű lehetőség testvérek vagy spanok közös játékára. Közösen megtanulják hogyan kell helyesen bevásárolni és megismerkednek a boltocskában fellelhető élelmiszerekkel is. A játékbolt és kiegészítők csodaszép színkivitelezésben örömet szereznek minden gyermeknek.

Écoiffier egy neves francia vállalat, mely minőségi gyerekjátékok gyártásával foglalkozik műanyagból. A műanyg minőségi, a játékok élei lekerekítettek. Écoiffier vállalat a gyártás során az EU által megszabott minden biztonsági előírásnak megfelel.

Jellemzői

  • gyerek műanyag játékbolt
  • méretei 45*36*73 cm
  • csomagolás súlya 1,9 kg
  • 20 kiegészítővel
  • francia termék
Doprava nad 12000 ft zdarma

Technikai paraméterek

Kisfiú/kislányfiú és lány
Kor18 hónapos kortól
Származási helyFranciaország
Méretek45*36*73 cm
Termék magassága73 cm
A csomagolás méretei80*60*37 cm
Kartoncsomagolás I/NIgen
Tömeg1,9 kg
Színzӧld
Meghatározott termékekNem
loader  Játékszettek feltöltése...

Értékelések

loader  Értékelések betöltése...
 Nem találta meg a termékről szóló összes információt? Vegye fel velünk a kapcsolatot.