Kamion Verdák 3 Mack Truck Smoby elektronikus hanggal és fénnyel, összerakható kisautóval és 2 szerszámmal

Termék leírása

Smoby kamion Mac Truck és kisautó Villám McQueen Verdák 3 egy két közlekedési járműből álló szett a közkedvelt Verdák 3 mesemotívumból kisfiúk részére 3 éves kortól. Kamion Mac Truck hang és fényeffektekkel két oldala szétnyitható, így tökéletes istállója lesz Villám McQueen versenyautónak a versenyek folyamán. A hátsó részén rámpa található, hogy a versenyautó a haladás során is biztonságosan letudjon gurulni az útra a kamionról. Elektronikus funkciók teszik még érdekesebbé a játékot a gyerekek számára, mégpedig ütközések szimulációja, indítógomb vagy tankolást jelző gomb. A gyerek kamion bal vázán effektíven elhelyezett 2 szerszámot talál a gyerkőc. A kamion jobb oldalán pedig benzinkút teszi élethűbbé a játékot. A kamiont praktikus módon kofferként is kézbe tudja venni a gyerek, hisz felső részén fogantyúk találhatóak. Így már könnyen bárhova magával viheti kis autószerelője. Az autó szett ideális ajándék minden kisfiú részére, akik kedvelik a gyors autókat, versenyeket és hosszú órákon keresztül szívesen játszanak kisautókkal. A játékok 2 AA/LR6 elemre működik, melyek a csomag részét képezik.

Kisautókkal játszani már évtizedek óta nagyon népszerű a kisfiúk körében. Ismerik ezt apáink, nagyapáink és dédapáink is. A kis srácok imádják a versenyzést, üldözést vagy mentőakciókat járműveikkel. Igazi felnőttnek érzik magukat a játék közben. Játszani az autócskákkal nem csak szórakozás a fiúk számára, de hasznos a gyermek fejlődése szempontjából. A kisautókkal való manipuláció közben fejlődik a gyermek finom motorikája és mozgásképességei. Logikus gondolkodásukat serkentik a gyerekek, mikor megfigyeli az autók mozgását és a kamion hátsó rámpájának emelkedését. Gazdagszik alkotóképességük, kreativitásuk és fantáziájuk is. Mivel a kisautókkal több gyerek is játszhat közösen, így fejlődik a gyerkőcök kommunikációs készsége és szókincse is egyaránt és megtanulják a csoportmunka előnyeit.

A Smoby kiváló minőségű műanyag gyerekjátékokat gyártó neves francia cég. A Smoby játékok műanyaga szilárd és strapabíró, de egyben finom és sima a gyerek kezecskéknek, érintésre bársonyos. Minden Smoby gyerekjáték éle lekerekített, hogy a gyerekeket vidám játék közben ne fenyegesse sérülés veszélye. A műanyag Smoby játékok színei serkentik a gyerekek képzelőerejét és fantáziáját. Minden kisgyerek figyelmét lekötik, ezért a legmegfelelőbb ajándékok a legkisebbek számára. Szigorúan ellenőrzött a Smoby játékok gyártási folyamata is, így minden játék megfelel a legszigorúbb biztonsági előírásoknak. A Smoby garancia a francia minőségre, eredeti dizájnra és egyedi termékekre, amelyek kitűnnek az európai piacon.

Doprava 79

Technikai paraméterek

Kisfiú/kislányfiú
Kor3 éves kortól
Származási helyFranciaország
Méretek39*14*21 cm
Termék magassága21 cm
A csomagolás méretei41*29*44 cm
Teljes hosszúság39 cm
ElemesIgen
ElektromosIgen
Fényt kibocsátóIgen
Hangot kiadóIgen
Kartoncsomagolás I/NIgen
NoteBattery: 2 xAA LR6 1.5V
Színpiros
Meghatározott termékekNem
loader  Játékszettek feltöltése...

Értékelések

loader  Értékelések betöltése...
 Nem találta meg a termékről szóló összes információt? Vegye fel velünk a kapcsolatot.