Rajzolás a táblára Santoro Gorjuss Educa 5 évtől

Termék leírása

Rajzolás rajztáblára Santoro Gorjuss nagyszerű szórakozást kínál kislányoknak 5 éves kortól. A játékhoz tartoznak kifestők, melyeket rá kell illeszteni a megvilágított rajztáblára és már kezdődhet is a színezés. Tábla vidám piros színben pompázik és a csomagban található színes matricákkal díszíthető. A csomagba található ezen felül még 32 darab kifestőlap is, melyek csak a színezésre várnak, amelyeket kislánya saját fantáziája alapján színezhet ki.

Santoro Gorjuss motívummal díszített kifestőkön romantikus kislány látható, akit rengeteg kislány kedvel világszerte. Santoro Gorjuss kislányt most már kislánya egy szuperul megvilágított rajtáblán színezhet ki. A csomagba tartozik egy rajztábla, 32 darab kifestő mintákkal és instrukciókkal, 1 ceruza és egy lap matrica. A gyerek kifestő kreatív tevékenységet nyújt minden kislány részére, miközben fejleszti elképzelőerejét és fantáziáját egyaránt. A színezőkkel való manipuláció közben fejlődik finom motorikus képességei. 

Spanyol Educa vállalat egy minőségi termékeket gyártó vállalat, mely nem csak szórakozást nyújt a gyerkőcöknek, de fejleszti és tanítja is őket. Spanyol Educa vallalat főleg gyerek társasjátékok és képkirakók gyártására specializálódott. Educa termékek megfelelnek az EU által megszabott biztonsági szabványoknak, ezért is a játékok mind biztonságosak. Az Educa kínálatában nagyon sok szép oktató játék, kifestő és képkirakó található különböző korosztályok részére, melyek nem hiányozhatnak Ön készletéből sem.

Doprava 79

Technikai paraméterek

Kor5 éves kortól
Származási helySpanyolország
A csomagolás méretei36*26*6 cm
Kartoncsomagolás I/NIgen
NoteBattery: 3 x LR41
Meghatározott termékekNem
loader  Játékszettek feltöltése...

Értékelések

loader  Értékelések betöltése...
 Nem találta meg a termékről szóló összes információt? Vegye fel velünk a kapcsolatot.