Kiskocsi kertésznek Piknik Écoiffier 8 szerszámmal 18 hó-tól

Termék leírása

Écoiffier kertész kiskocsija Piknik egy szép műanyag játék gyerekek részére 18 hónapos kortól. A játék kis kertészeknek zöld kiskocsiból áll, mely két keréken gurul, amelybe a gyerkőcök a műanyag kerti szerszámokat tudják szépen tárolni, ha éppen nem serénykednek. A játék szerszámok közé, mely a csomagban található tartozik 2 vödör, lapát, locsolókanna, gereblye, olló. Ezek a kiegészítők tökéletes ajándékoknak bizonyulnak kis segédek részére, akik nagy örömmel segédkeznek szülöknek a ház körüli teendőkben és szívesen tartózkodnak kinn a friss levegőn. Köszönhetően a vidám színeknek és valósághű kivitelezésnek ez a legkisebbeknek szánt játék serkenti a fantáziát, kreativitást, hisz játék során a kicsik különféle történeteket és kalandokat találhatnak ki a kertben.

Nagyon fontos a gyermek fejlődésében, hogy szakmásat játszanak utánozva a felnőtteket. Azon felül, hogy nagyszerű mód a szórakozásra, hozzájárul a gyermek mentális fejlődéséhez is. Szintén fejlődik a gyerek kreativitása, elképzelőereje és fantáziája. Olyan tárgyakkal való manipuláció közben, amelyeket a felnőttek mindennap használnak, szintén közelebb kerülnek a felnőttek világához. Továbbá a kertészkedő szetten keresztül fejlődnek a finom motorikus és mozgási képességek. Ez egy ideális ajándék minden gyermek számára, akik szívesen találnak és próbálnak ki új dolgokat, a tarka színkivitel garancia arra, hogy ez a játék szett nagyszerű kiegészítője lesz minden gyerekszobának.

Écoiffier egy francia vállalat, mely minőségi gyerekjátékok gyártásával foglalkozik. Écoiffier megfelel a legszigorúbb európai szabványoknak, ezért is a játékok megfelelőek a legkisebbek számára is. Most amikor elvagyunk halmozva a kínai piac termékeivel, az Écoiffier próbál eltérni trendtől elsősorban egyedi dizájnnal, a biztosnági előírások betartásával a gyártás folyamán, és nem utolsó sorban minőséggel elérhető áron. Nagy figyelmet szentel a környezetvédelemre, ezért is tiszteletbeli tagja az Eco Emballage és Der Grüne Punkt programnak. Újrahasznosítható anyagok, egészségre veszélytelen színek felhasználásával biztonságos időtöltést nyújt csemetéink számára. 

Doprava nad 69
Technikai paraméterek
Kisfiú/kislánylány
Kor18 hónapos kortól
Származási helyFranciaország
Méretek26*33*51 cm
Tömeg0,580 kg
Színzӧld
Meghatározott termékekNem
Értékelések
loader  Értékelések betöltése...
Kérdés a termékről
A *-al jelölt mezők kötelezőek