Gumilabda FC Valencia Unice 15 cm

Termék leírása

A sport és sportjátékok kedvelőinek tervezte a spanyol gyártó a sportmotívumokkal gazdagított Unice labda kollekciót. Ide tartozik a híres spanyol futballklub logójával ellátott FC Valencia labda is. Átmérője 15 cm, így a kis méretű gumilabdák csoportjába tartozik. Időtálló és egy egyszerű labda pumpával is fel lehet fújni. Az ár 1 db labdára vonatkozik.

Ez a kis labda méretének köszönhetően ideális beltéri használatra, vízben való bolondozáshoz és egyéb nyári aktivitásokhoz. Szinte bárhol lehet vele játszani – a szabadban, beltérben, vízben vagy tengerben, a barátokkal vagy a családdal, csakis a fantázián és a játékkedven múlik. A gyerek labdácska kedves, szórakoztató ajándéknak is kiváló.

A labdázás remek módja az unaloműzésnek, fejleszti a motorikát és erősíti a csapatszellemet. A spanyol Unice társaság gyerekjátékok gyártására szakosodott, legismertebbé a rendkívüli fénnyel tündöklő, kiváló minőségű labdái által vált. Világelső a kis gumilabdák kategóriában, naponta akár 150.000 labdát produkál.

Doprava 79

Technikai paraméterek

Méretek150 mm
Meghatározott termékekNem
loader  Játékszettek feltöltése...

Értékelések

loader  Értékelések betöltése...
 Nem találta meg a termékről szóló összes információt? Vegye fel velünk a kapcsolatot.