Labda Pokémon Unice 23 cm

Termék leírása

A spanyol Unice gyártótól származó Pokémon gyerek labda 23 cm-es átmérőjével a standard nagyságú gyerek labdák kategóriájába tartozik. A gyerek labda 3 éves kortól ajánlott. A népszerű Pokémon sorozatot nem kell külön bemutatni, hiszen ez az egyik legkedveltebb gyereksorozat világszerte. A labda vidám és elbűvölő motívumának kӧszӧnhetően minden bizonnyal a Pokémon sorozat mind a fiú-, mind a lányrajongóinak is a kedvenc játéka lesz.

gyerek labdát elsősorban kültéri használatra tervezték. Méretét tekintve ideális kidobós, labdarúgás vagy egyéb labdajátékhoz és nyári sporttevékenységhez, melybe a szülők is bekapcsolódhatnak. A gyerek labda kedves, szórakoztató ajándéknak is kiváló.

A labdázás remek módja az unaloműzésnek, fejleszti a motorikát és erősíti a csapatszellemet. A spanyol Unice társaság gyerekjátékok gyártására szakosodott, hírnevét kiváló minőségű magasfényű labdáinak köszönheti. A gyerek labdák kategóriában a világ vezető gyártók közé tartozik, naponta akár 150.000 labdát gyárt le.

Doprava 79

Technikai paraméterek

Kor3 éves kortól
Méretek230 mm
Meghatározott termékekNem
loader  Játékszettek feltöltése...

Értékelések

loader  Értékelések betöltése...
 Nem találta meg a termékről szóló összes információt? Vegye fel velünk a kapcsolatot.

Kérdés a termékről

A *-al jelölt mezők kötelezőek