Labda Pokémon Unice 23 cm

Termék leírása

A spanyol Unice gyártótól származó Pokémon gyerek labda 23 cm-es átmérőjével a standard nagyságú gyerek labdák kategóriájába tartozik. A gyerek labda 3 éves kortól ajánlott. A népszerű Pokémon sorozatot nem kell külön bemutatni, hiszen ez az egyik legkedveltebb gyereksorozat világszerte. A labda vidám és elbűvölő motívumának kӧszӧnhetően minden bizonnyal a Pokémon sorozat mind a fiú-, mind a lányrajongóinak is a kedvenc játéka lesz.

gyerek labdát elsősorban kültéri használatra tervezték. Méretét tekintve ideális kidobós, labdarúgás vagy egyéb labdajátékhoz és nyári sporttevékenységhez, melybe a szülők is bekapcsolódhatnak. A gyerek labda kedves, szórakoztató ajándéknak is kiváló.

A labdázás remek módja az unaloműzésnek, fejleszti a motorikát és erősíti a csapatszellemet. A spanyol Unice társaság gyerekjátékok gyártására szakosodott, hírnevét kiváló minőségű magasfényű labdáinak köszönheti. A gyerek labdák kategóriában a világ vezető gyártók közé tartozik, naponta akár 150.000 labdát gyárt le.

Doprava 79
Technikai paraméterek
Kor3 éves kortól
Méretek230 mm
Meghatározott termékekNem
 Nem találta meg a termékről szóló összes információt? Vegye fel velünk a kapcsolatot.
Kérdés a termékről
A *-al jelölt mezők kötelezőek
Értékelések
loader  Értékelések betöltése...