Gumilabda Real Betis Unice 15 cm

Termék leírása

A sport és sportjátékok kedvelőinek tervezte a spanyol gyártó a sportmotívumokkal gazdagított Unice labda kollekciót. Ide tartozik a híres spanyol futballklub logójával ellátott Real Betis labda is. Átmérője 15 cm, így a kis méretű gumilabdák csoportjába tartozik. Időtálló és egy egyszerű labda pumpával is fel lehet fújni. Az ár 1 db labdára vonatkozik.

Ez a kis labda méretének köszönhetően ideális beltéri használatra, vízben való bolondozáshoz és egyéb nyári aktivitásokhoz. Szinte bárhol lehet vele játszani – a szabadban, beltérben, vízben vagy tengerben, a barátokkal vagy a családdal, csakis a fantázián és a játékkedven múlik. A gyerek labdácska kedves, szórakoztató ajándéknak is kiváló.

A labdázás remek módja az unaloműzésnek, fejleszti a motorikát és erősíti a csapatszellemet. A spanyol Unice társaság gyerekjátékok gyártására szakosodott, legismertebbé a rendkívüli fénnyel tündöklő, kiváló minőségű labdái által vált. Világelső a kis gumilabdák kategóriában, naponta akár 150.000 labdát produkál.

Doprava nad 69
Technikai paraméterek
Méretek150 mm
Meghatározott termékekNem
Értékelések
loader  Értékelések betöltése...
Kérdés a termékről
A *-al jelölt mezők kötelezőek