Libikóka dinoszaurusz Sammy BIG piros 12 hó-tól

Termék leírása

A BIG kétoldalú gyerekhinta dinoszaurusz Sammy, szép piros kivitelezésben készült színes kiegészítőkkel. A dinoszaurusz formájú hinta ülései ergonómikusak, hogy a gyermek kényelmesen ülhessen, és ne fáradjon el hosszabb hintázás után sem. A BIG márkájú kétoldalú gyerekhinta 1 éves kortól ajánlott. A hinta hossza 120 cm és egy, két vagy akár három gyerkőc is használhatja egyszerre. A BIG márkájú dinoszaurusz hinta ellenálló, tartós és stabil műanyagból készült minőségi termék. 

tökéletes ergonómia biztosítja, hogy a gyermek kényelmesen ül és nem fordul fel még a heves hintázás közben sem. A hinta kültéri és beltéri használatra is alkalmas.  A BIG dinoszaurusz hinta élei lekerekítettek minimalizálva igy a sérülés veszélyét. A BIG gyerekhinta UV szűrőt tartalmaz, mely védi a színeket a forró nap sugarai ellen, ezek így az évek során sem veszítenek élénkségükből. A Big termékeket független intézményekben tesztelik, ami garantálja a termékek minőségét.

A BIG gyermekhintát a német TÜV Rheinland intézmény tesztelte a szigorú GS előírásoknak megfelelően. A német BIG márka játékai nemzetközi díjakat tudhatnak magukévá. A BIG márka logója a bivaly, ami az erőt, ellenállóképességet és a robusztusságot szimbolizálják – pontosan ezek ennek a márkának a jellegzetességei. A BIG márka termékei biztonságára alapoz, a felhasznált alapanyagok nemcsak minőségiek, de az egészségre sem ártalmasak. Az összecserélhetetlen dizájn, a  modern gyártási eljárások és a gyermekek igényeinek megfelelő játékok – ez a BIG márka.

Doprava 79

Technikai paraméterek

Kor12 hónapos kortól
Származási helyNémetország
Méretek120*34*47 cm
Termék magassága47 cm
A csomagolás méretei120*34*49 cm
Teljes hosszúság120 cm
UV szűrőIgen
Kartoncsomagolás I/NIgen
Tömeg5,3 kg
Maximum terhelés50 kg
Színpiros
Meghatározott termékekNem
gift SS2024ECO190 Tenis
loader  Játékszettek feltöltése...

Értékelések

loader  Értékelések betöltése...
 Nem találta meg a termékről szóló összes információt? Vegye fel velünk a kapcsolatot.