Elektronikus motorfűrész Bob, a mester Smoby mozgó láncrésszel

Termék leírása

Gyerek motorfűrész Bob, a mester a Smoby vállalat műhelyéből egy szép elektronikus játék kis ezermesterek részére valósághű dizájnban kivitelezve. Elektronikus motorfűrész kisfiúk részére Bob, a mester hangot ad ki, mint az igazi fűrész, ezért kis csöppsége úgy fogja érezni magát, mintha igazi szerszámmal dolgozna. Maximálisan biztonságos, minőségi alapanyagból készült, tapintásra kellemesen bársonyos. Kisfiús elektronikus játék megfelelő 3 éves kortól. Gyerek fűrész nagyszerű játék, mellyel a gyerekek hosszú időre lefoglalják majd magukat. Játékon keresztül elsajátítják a szerszám működését és hogy mi mindenre van szükségük a szereléshez.

Kis ezermesterek nagyon szeretnek szerszámokkal játszani, mert a valósághű szerszám révén felnőttnek érzik magukat, de hála Bob mester motívumnak mégis gyerekek maradnak. Nagyon fontos a gyerekeket arra sarkallni, hogy szerepjátékosat játszanak utánozva a felnőtteket. Játékos módon közelebb kerülnek a felnőttek világához, ismerkednek és felfedeznek, próbálgatják, hogy miről is szólhat egy szerelő élete. Az elektronikus fűrészen kersztül fejlődik a gyerek finom motorikus képessége és mozgási ügyessége. A szerszámok használatával fejlődik a logikus gondolkodásmód és koncentráció is. Ha gyerkőcök a lakásban vagy a házban neki állnak szerelgetni, akkor szintén fejlődik fantáziájuk és kreativitásuk. Felfedeznek, próbálgatnak, szétszednek, szerelnek, összeraknak. Ezeket a lehetőségek a játékra mind biztosítja ez a szép szerszám kisfiúk részére a Smobytól egyedi Bob, a mester mesemotívumban kivitelezve. 

Smoby neves francia vállalat, mely műanyag gyerekjátékok gyártásával foglalkozik. Műanyag erős, ellenálló, egyben lágy és sima a gyerek kezecskékhez, bársonyos a tapintásra. Minden játék éle lekerekített, hogy a gyerekek a játékokkal mindig biztonságban legyenek. A Smoby játékok színei serkentik a gyerek fantáziáját és elképzelőerejét. A játék felkelti a csöppségek figyelmét, ezért is legjobb ajándék legkisebbek részére is. A gyártási folyamat szigorúan ellenőrzött, ezért a Smoby játékok megfelelnek a legszigorúbb biztonsági szabványoknak. Smoby garancia a francia minőségre, eredeti dizájnra és egyedi termékre, melyek kitűnnek az európai piacon.

Doprava 79

Technikai paraméterek

Kor3 éves kortól
Származási helyFranciaország
Méretek36*11*15 cm
A csomagolás méretei37*12*15 cm
ElemesIgen
ElektromosIgen
Hangot kiadóIgen
Kartoncsomagolás I/NIgen
Tömeg0,42 kg
NoteBattery: 3 x AA/LR6 1.5V included
Színkék
Meghatározott termékekNem
loader  Játékszettek feltöltése...

Értékelések

loader  Értékelések betöltése...
 Nem találta meg a termékről szóló összes információt? Vegye fel velünk a kapcsolatot.