Szerelőműhely Black+Decker Smoby elektronikus, fúrógéppel, összerakós kisautóval és 95 kiegészítővel

Doprava zadarmo Doprava zdarma
Gyártó: Smoby Kategória: Játék szerelőasztalok Termék kódja: SM360702
38 540 Ft
25 990 Ft
A kívánságok listájába
Termék leírása

A Smoby Black+Decker gyerek szerelőműhely egy csodaszép elektronikus játék kisfiúknak 3 éves kortól. Számtalan funkcióval és tartozékkal van ellátva, ezáltal biztosítva a kis szerelők és barkácsolók hosszú órákon át tartó szórakozását. A 95 kiegészítő között található 7 munkaeszköz, mint a kalapács, csavarhúzó, fogó, csavarkulcs, csőkulcs és fűrész, valamint 20 db csavar, fúró és összerakós kisautó. Gombnyomásra elindul az elektronikus fűrész és még sok más munkahangot is tartalmaz. A kisfiús barkácsasztal több tároló hellyel és rakodótérrel van felszerelve, melyekbe a kis szerelő elrakhatja az apró csavarokat vagy fontos szerszámokat. A szerelőasztal 4 stabil lábon áll, gyártásánál kiváló minőségű sima felületű műanyagot használtak. A játékhoz az Android és IOS szórakoztató alkalmazások ingyen letölthetők. Működéséhez 1db CR2032 elemre van szükség, amely a csomagolás része.

Nagyon fontos a legkisebb gyerekeket rávezetni mesterség szerepjátékokra. Játékos módon így közelednek a felnőttek világához, próbálgatják és felfedezik mit is jelent igazi szerelőnek lenni. A gyerek munkapad fejleszti a finom motorikát és mozgási képességeket. Szerszámok használata, a kisautó összerakása ösztönzi a logikus gondolkodás és koncentráció fejlődését. Ha a gyerekek játszva javítanak valamit a házban vagy kint, fantáziájuk és kreativitásuk fejlődik. Felfedeznek, vizsgálgatnak, javítanak, szétszednek és összeraknak dolgokat. Mindezen játszási lehetőséget, szórakoztató és játékos tanulást biztosítja ez az eredeti dizájnú szép szerelő készlet kisfiúknak a Smobytól.

A Smoby kiváló minőségű, valósághű dizájnú műanyag gyerekjátékokat gyártó neves francia cég. A Smoby játékok műanyaga szilárd és ellenálló, de egyben kellemes és sima, érintésre bársonyos. Minden Smoby gyerekjáték éle lekerekített, hogy a kicsiket vidám játék közben ne fenyegesse sérülés veszélye. A műanyag Smoby játékok vidám és ragyogó színei serkentik és fejlesztik a gyerekek képzelőerejét és fantáziáját.  Minden kisgyerek figyelmét lekötik, ezért tökéletes ajándékok kis ezermesterek számára. Szigorúan ellenőrzött gyártási folyamatnak köszönhetően a Smoby játékok megfelelnek a legmagasabb biztonsági követelményeknek is. A Smoby garancia a francia minőségre, eredeti dizájnra és egyedi termékekre, amelyek kitűnnek az európai piacon.

Technikai paraméterek
Kisfiú/kislányfiú
Kor3 éves kortól
Származási helyFranciaország
Méretek79*39*103 cm
Termék magassága103 cm
Munkalap magassága51 cm
A csomagolás méretei49*16*76 cm
ElemesIgen
ElektromosIgen
Hangot kiadóIgen
Kartonokba csomagolva I/NIgen
Tömeg5,42 kg
MegjegyzésBattery: 1 x CR2032 included
Színnarancssárga

Elérhetőség

A *-al jelölt mezők kötelezőek
captcha
loader  Értékelések betöltése...