Szerelőasztal Bob, a mester Smoby összerakható úthengerrel és 80 drb kiegészítővel

Termék leírása

Gyerek szerelőműhely úthengerrel és kiegészítőkkel mesés Bob, a mester mesemotívummal a Smobytól egy tökéletes játék kis ezermesterek részére. Az egész szerelőasztal, összeszerelhető úthenger és 80 kiegészítő minőségi műanyagból készült, mely ellenálló és egyben nagyon kellemes a tapintásra. Ez a munkapad a Smoby vállalat újdonsága és nagyon gyorsan elnyeri a kisfiúk szívét. Az asztal négy lábon áll, melyek narancssárga polccal vannak megerősítve, tehát az asztal erős és stabil. A szerelőasztal narancssárga, kék, szürke és piros színkombinációban pompázik. A munkafelület alatt polc lett kialakítva, ahova kis ezermesterek a szerszámokat vagy más játékaikat tudjak elrakni. Egész szerelőműhely főleg kisfiúknak ajánlott 3 éves kortól, mely minden játékot érdekesebbé és egyedibbé varázsol.

A munkapadhoz tartozik összeszerelhető úthenger, amelyet kis autószerelője maga szerelhet össze és szét. A munkafelületen egy narancssárga panel is található, ahova a kis ezermesterek a szerszámaikat tudják felhelyezni. A panel két oldalán kis tárolók lettek kialakítva, ahova a gyerkőc a fontos szerszámokat vagy alkatrészeket tudja tárolni, melyekre gyakran szüksége lehet és mindig kéznél kell, hogy legyenek. A bal felén a játéknak praktikus tartó található a fúrógépre. A szerelőasztal szerszámaihoz tartozik csavarhúzó, kalapács, fúrógép és még 80 kiegészítő, melyek elengedhetetlenek lesznek kis ezermesterek munkáinak megfelelő elvégzésére. 

Szerelőasztal Bob, a mester úthengerrel és kiegészítőkkel egy új, modern és gyönyörű játék a francia Smoby vállalat műhelyéből, mely megfelel a legszigorúbb európai szabványoknak. A munkapad kompakt, szükség esetén egyszerű a szétszerelése. Méretei 60*34*103 cm. Ezzel a Bob, a mester munkapaddal gyerkőce sok mókás pillanatot fog eltölteni. A játék fejleszti a motorikus képességeket és a gyerek a játékon keresztül elsajátít pár új dolgot az autószerelés világából. Smoby neves francia vállalat, mely műanyag gyerekjátékok gyártásával foglalkozik. Műanyag erős, ellenálló, egyben lágy és sima a gyerek kezecskékhez, bársonyos a tapintásra. Minden játék éle lekerekített, hogy a gyerekek a játékokkal mindig biztonságban legyenek. A Smoby játékok színei serkentik a gyerek fantáziáját és elképzelőerejét. A játék felkelti a csöppségek figyelmét, ezért is legjobb ajándék legkisebbek részére is. 

Doprava 79

Technikai paraméterek

Kor3 éves kortól
Származási helyFranciaország
Méretek60*34*103 cm
Termék magassága103 cm
A csomagolás méretei59*14*77 cm
MechanikusIgen
Kartoncsomagolás I/NIgen
Tömeg3,84 kg
Színkék
Meghatározott termékekNem
loader  Játékszettek feltöltése...

Értékelések

loader  Értékelések betöltése...
 Nem találta meg a termékről szóló összes információt? Vegye fel velünk a kapcsolatot.