Szerelőműhely Verdák 3 Bricolo center Smoby ugrató pályaelemmel, összeszerelhető kisautóval és 94 kiegészítővel

Termék leírása

Smoby gyerek szerelőműhely Verdák 3 Bricolo center egy tökéletes játék kis autószerelők és versenyzők számára egyaránt. Az egész munkapad beleértve a kisautót is minőségi műanyagból készült, mely ellenálló és egyben nagyon kellemes a gyermek kezecskékhez. Ez a munkapad a Smoby vállalat újdonsága, mely nagyon gyorsan a kisfiúk kedvenc játékává válik. Az szerelőasztal 4 lábon áll, melyek egymásközt merevítettek, tehát az asztal erős és stabil. Az asztal piros, szürke és fekete színkombinációban pompázik. A munkafelület alatt praktikus polc található, ahol a kis ezermester szerszámait vagy más játékokat tárolhatja. A munkapadhoz tartozik egy lejtős pályaelem ugratós véggel, mely a versenyzést még tökéletessebbé teszi.

A munkafelületen nem hiányozhat istálló a legendás Villám McQueen versenyautónak a közismert Disney Verdák 3 meséből, ami nagyon népszerű a gyerekek körében. A szerelőasztal részét képezi a piros panel is, melyre kis ezermester az éppen használatos szerszámait akaszthatja, hogy azok mindig kéznél legyenek. Két oldalán a panelnek kis tárolók találhatóak apró alkatrészek tárolására. Tartozékok, melyek fontosak kis autószerelő részére, azokat elhelyezheti a panel alsó részén található nyitható tárolóba. A munkapadhoz tartozik csavarhúzó, kombináltfogó, fűrész, kalapács - szerszámok, melyek nélkülözhetetlenek kis autószerelők részére. Gyerkőcök a szerszámok segítségével gond nélkül fogják már tudni összerakni saját kis legendás Villám McQueen kisautójukat. A munkafelületen satu is található, mely tökéletes segítség lesz a kisautó összeszerelése és szétcsavarozása közben.

Szerelőműhely Verdák 3 Bricolo center gyerekeknek új, modern és gyönyörű játék a francia Smoby vállalat műhelyéből, mely megfelel az európai szabványoknak. Főleg kisfiúknak ajánlott 3 éves kortól. Az asztal kompakt nagyságú, szükség esetén egyszerű a tárolása. Az összeszerelt munkapad méretei 111*47*115 cm. Gyerkőce ezzel a szerelőműhellyel és Villám McQueen kisautóval garantáltan boldog pillanatokat fog eltölteni. A játék fejleszti a gyerek motorikus képességeit és nem utolsó sorban pár fontos ismeretet is elsajátítanak az autók világából és szerelésükről. Szerelőműhellyel, melyet még érdekesebbé és vagányabbá tesz a lejtős ugrató csemetéi többé nem fognak unatkozni.

Doprava 79

Technikai paraméterek

Kor3 éves kortól
Származási helyFranciaország
Méretek111*47*115 cm
Termék magassága115 cm
A csomagolás méretei60*16*77 cm
Kartoncsomagolás I/NIgen
Színpiros
Meghatározott termékekNem
loader  Játékszettek feltöltése...

Értékelések

loader  Értékelések betöltése...
 Nem találta meg a termékről szóló összes információt? Vegye fel velünk a kapcsolatot.