Munkaruha Bob, a mester Smoby védősisakkal, mellénnyel és mobiltelefonnal

Termék leírása

Munkaruha gyerekeknek a Smobytól mesés Bob, a mester motívumban egy tökéletes kiegészítő kis ezermesterek részére. A munkaruha minden játékot tökéletessé varázsol, kisfiúk a munkaruhában igazi ezermestereknek fogják magukat érezni és örömet fog számukra szerezni, hogy kedvenc mesefigurájukra hasonlíthatnak. A munkaruhához minden tartozik, melyre egy igazi ezermesternek szüksége lehet. A csomagolásból nem hiányozhat sárga védősisak, ing mellénnyel, franciakulcs, mobil és névtábla sem. A munkaruha kiegészítőkkel minden kisfiú részére tökéletes 3 éves kortól.

Munkaruha Bob, a mester motívummal kék és piros színkombinációban pompázik, melyhez tartozik élénk sárga védősisak is, mellyel minden gyerek az építkezésen biztonságban lesz. A névtáblára a kisfiúk felírhatják nevüket, így mindenki névről fogja ismerni kedvenc ezermesterüket. A kék mellényen egy praktikus zseb is található, melybe a kis építész a nélkülözhetetlen szerszámát tarthatja, melynek mindig kéznél kell lennie. Az egész készlet minőségi alapanyagokból készült és egészségre ártalmatlan színekkel lett kivitelezve, melyek hosszantartó élénkséget biztosítanak. Munkaruha Bob, a mester minden játékot egyedibbé varázsol és tökéletes megoldás lehet akár farsangi bálokra is.

Smoby neves francia vállalat, mely műanyag gyerekjátékok gyártásával foglalkozik. Műanyag erős, ellenálló, egyben lágy és sima a gyerek kezecskékhez, bársonyos a tapintásra. Minden játék éle lekerekített, hogy a gyerekek a játékokkal mindig biztonságban legyenek. A Smoby játékok színei serkentik a gyerek fantáziáját és elképzelőerejét. A játék felkelti a csöppségek figyelmét, ezért is legjobb ajándék legkisebbek részére is. A gyártási folyamat szigorúan ellenőrzött, ezért a Smoby játékok megfelelnek a legszigorúbb biztonsági szabványoknak. Smoby garancia a francia minőségre, eredeti dizájnra és egyedi termékre, melyek kitűnnek az európai piacon.

Doprava 79

Technikai paraméterek

Kor3 éves kortól
Származási helyFranciaország
A csomagolás méretei40*7*25 cm
Kartoncsomagolás I/NIgen
Tömeg0,25 kg
Színkék
Meghatározott termékekNem
loader  Játékszettek feltöltése...

Értékelések

loader  Értékelések betöltése...
 Nem találta meg a termékről szóló összes információt? Vegye fel velünk a kapcsolatot.