Orvosi kocsi Medical Smoby elektronikus kék bőrönddel és 16 kiegészítővel

Termék leírása

Orvosi kiskocsi gyerekeknek Medical örömet szerez kislányoknak és kisfiúknak egyaránt 3 éves kortól, akik szeretnek orvososat játszani. EKG készülékkel és kék kofferrel felszerelt kiskocsi nagyon szép piros-fehér színkombinációban tündököl, így még valósághűbb benyomást kelt a csöppségek részére. Orvosi kocsi 2 AA/LR6 elemre működik, melyek nélkülözhetetlenek az EKG berendezés működéséhez, amellyel kis orvosok a betegeik pulzusszámát mérik és ezt a berendezés hangeffekttel jelzi. Gyermek kiskocsi orvosi felszereléssel 56 cm magas és teljes méretei 31*32*56 cm.

A kényelmes áthelyezését a két keréken való gurulás biztosítja, így a kis orvos bárhova magával viheti a berendezést, akár házi beteglátogatásra is. Gyermek orvosi kocsi gazdag felszereléssel rendelkezik, szám szerint 16 kiegészítővel. A kiegészítők közé tartoznak különféle orvosi felszerelések, mint például fonendoszkóp, injekció, orvosságok, olló, ragtapasz, de infúzió is a betegek megfelelő ellátásához. Kis orvosok betegeik egészségi állapotát is fel tudják jegyezni. Gyermek kiskocsi kis orvosok számára ellenálló és minőségi műanyagból készült, mely sima a tapintásra. Minden éle ennek a gyerekek körében közkedvelt játéknak lekerekített, ezért is maximálisan biztonságos játék gyerekek számára. Orvosi kocsi vérnyomásmérővel a francia Smoby vállalat műhelyéből megfelel a legszigorúbb európai szabványoknak.

Elektronikus kiskocsi kis orvosok számára szórakoztató és egyben oktató jellegű játék, mely örömet szerez kislányoknak és kisfiúknak egyaránt 3 éves kortól. Ezzel a játékkal gyerkőce hosszú órákon keresztül fog játszani, de a játékon kívül sok új orvosi információra is szert tesz, megtanulja mit kell tenni sérülés esetén és hogyan kell elsősegélyt nyújtani. Műanyag, melyből a Smoby játékok készülnek, sima a gyermek kezecskéknek, bársonyos a tapintásra. Smoby játékok élei lekerekítettek, hogy a gyerekek a játékkal maximális biztonságban legyenek. Smoby híres francia vállalat, mely már éveken keresztül büszkélkedik minőségi és eredeti műanyag gyerekjátékok gyártásával. Smoby játékok megfelelnek a legszigorúbb európai kritériumoknak. Ha minőségi és biztonságos játékot keres csöppsége részére, akkor válasszon a francia Smoby vállalat műhelyéből.

Doprava 79

Technikai paraméterek

Kisfiú/kislányfiú és lány
Kor3 éves kortól
Származási helyFranciaország
Méretek31*32*56 cm
Termék magassága56 cm
A csomagolás méretei39*19*58 cm
Teljes hosszúság31 cm
ElemesIgen
ElektromosIgen
Hangot kiadóIgen
Kartoncsomagolás I/NIgen
NoteBattery: 2 x AA/LR6
Színpiros
Meghatározott termékekNem
loader  Játékszettek feltöltése...

Értékelések

loader  Értékelések betöltése...
 Nem találta meg a termékről szóló összes információt? Vegye fel velünk a kapcsolatot.

Kérdés a termékről

A *-al jelölt mezők kötelezőek