Pénztárgép Mini Shop Smoby elektronikus mérleggel, terminállal, kódleolvasóval és 27 kiegészítővel rózsaszín

Termék leírása

Játék péztárgép Mini Shop Smoby egy szuper elektronikus pénztárgép kiegészítőkkel, mely megfelelő játék gyerekek részére 3 éves kortól. A pénztárgéphez 27 kiegészítő tartozik - vonalkód leolvasó, bankkártya, élelmiszerek karton dobozban, papír számlák, papírpénz és műanyag aprópénz. A pénztárgép 3xAA elemre működik, melyek a csomag tartozékát képezik. A pénztárgép billentyűzetén számok láthatóak, mely igazi számológép funkcióját tölti be, így csemetéje már korai fázisban megismerkedik a számok világával, barátkozik a matematikai feladatokkal. A játék Smoby pénztárgép méretei 19*15*29 cm.

A mérlegre helyezve a kiválasztott áru tömege megjelenik és a kis elárusítónő az érintőképernyős kijelzőn kiválasztja az adott terméket. Mint a valódi elárusítónőknek az LCD kijelzőn megjelenik a termék ára és már számlázhatja is megbecsült vevőnek a választott áru értékét a kis elárusítója. Az áru a hang és fényeffekttel gazdagított vonalkód leolvasón beszkennelhető, a fontos tudnivalókat és információkat a kis elárusító a mikrofonba tudja bemondani, mely a Mini Shop pénztárgép beépített tartozéka.

Jellemzői

  • 3 éves kortól gyerekeknek
  • 27 kiegészítővel
  • 33xAA elemre működik
  • méretei a pénztárgépnek 19*15*29 cm
  • kódleolvasó, mérleg, szkenner, játékpénz, játék élelmiszerek

Elektronikus pénztárgép rózsaszín-zöld színkombinációban tündököl, minőségi és tartós műanyagból készült Franciaországban. Pénztárgép hanggal és fénnyel teljesen valósághű benyomást kelt, mintha a szupermarketekben látható pénztárgépek kisebb változata lenne. Gyerekeknek a játékon keresztül fejlődik a kommunikációs képessége is. Mikor magukra öltik a gyerekek kis elárusítók szerepét, közelebb kerülnek a felnőttek világához is. Feltárul előttük, hogy mivel is jár a pénztáros pozíci és boldogan fogják számolgatni bevételüket.

Smoby egy neves francia vállalat, mely minőségi gyerekjátékok gyártásával foglalkozik. A gyártási folyamat szigorúan ellenőrzött, ezért is a Smoby játékok megfelelnek az összes biztonsági előírásnak. Minden Smoby termék éle lekerekített, hogy csemetéi mindig biztonságban játszhassanak. Smoby játékok műanyag felülete nagyon szép színekben pompáznak, serkentő hatással vannak a gyerekek fantáziájának és elképzelőerejének fejlődésére, vidámak és élénkek.

Doprava 79

Technikai paraméterek

Kor3 éves kortól
Származási helyFranciaország
Méretek19*15*29 cm
Termék magassága29 cm
A csomagolás méretei41*9*29 cm
ElemesIgen
ElektromosIgen
Hangot kiadóIgen
Kartoncsomagolás I/NIgen
NoteBattery: 3 x AA/LR6
Színrózsaszín
Meghatározott termékekNem
loader  Játékszettek feltöltése...

Értékelések

loader  Értékelések betöltése...
 Nem találta meg a termékről szóló összes információt? Vegye fel velünk a kapcsolatot.