Puzzle legkisebbeknek My Vehicles Progressive Educa közlekedési eszközök állatkákkal 5-6-7-8 darabos 24 hó-tól

Termék leírása

Puzzle legkisebbeknek My Vehicles motívummal nagyszerű ajándék gyerekeknek már 2 éves kortól. Ez a csodálatos progresszív puzzle fejlesztően hat a kicsik képességeire. A csomagolásban 4 kép rejtőzik cuki állatkákkal különböző közlekedési eszközökön. Mindegyik kép különböző számú elemből áll. A képkirakó kirakása a legegyszerűbb ábra összeillesztésével kezdődik, mely 5 elemből áll, majd jöhet a 6 elemből álló, továbbá a 7 és 8 elemből állóak. Az aranyos állatkák izgatottan várják, hogy a gyerkőcök összeillesszék őket egy ábrává. A puzzle kirakás során a gyermek fejleszti a fantáziáját, képzelőerejét és kézügyességét, valamint gyakorolja a részletekre való odafigyelést és összpontosítást.

Minden egyes ábra méretei 24*16 cm. A csomagolás 4 fajta képkirakót rejt, melyek 5,6,7 és 8 elemekből állnak. Minél több elemből áll a képkirakó, annál kisebbek az elemek. Mivel az egyes képkirakók külӧnbӧző számú elemből állnak a készlet együtt nő a gyermekkel, így az éveken keresztül élvezheti a puzzleval való játékot. A puzzle elemei minőségi, tartós és ellenálló kartonpapírból készültek és ӧsszerakva részletgazdag, egységes képet alkotnak. Az elemek nagyobb mérete lehetővé teszi a velük való egyszerű manipulációt. 

Az Educa játékokkal garantált a remek családi szórakozás. A spanyol Educa cég elsősorban puzzle és oktató jellegű játékok gyártásával foglalkozik, melyek nem hiányozhtnak az Önök készletéből sem. 

Doprava nad 39€ HU zima

Technikai paraméterek

Kor24 hónapos kortól
Származási helySpanyolország
Méretek24*16 cm
A csomagolás méretei32*22*5 cm
Kartoncsomagolás I/NIgen
Puzzle darabszám26
Meghatározott termékekNem
loader  Játékszettek feltöltése...

Értékelések

loader  Értékelések betöltése...
 Nem találta meg a termékről szóló összes információt? Vegye fel velünk a kapcsolatot.