Puzzle Disney Repcsik Educa 2x20 db

Termék leírása

Gyermek puzzle Repcsik mesemotívummal. A puzzle motívumát egy repülőgépekről szóló mese ihlette, amelyek a professzionális légi versenyek világában élnek. Egy kis repülőgép is szeretne a csapat részévé válni, melynek a hosszú és fárasztó kiképzés után mégis teljesül az álma és végül a verseny győztesévé válik. A gyermek puzzle csomagolása 40 db puzzle elemet tartalmaz, képenként 20 db. A Puzzle minőségi kartonból készült, megfelel a biztonsági szabványoknak - biztonságosak a gyerekek számára.

A puzzle lenyűgöző és vidám, a kedvenc rajzfilm által ihletett ragasztott képekből áll. Az összeillesztés után a puzzle újra elemeire bontható és visszahelyezhető a dobozba. A puzzle segítségével ez a játék pozitív hatással van a gyermekek fantáziájára, képzelőerejére, kézügyességére, megfigyelőképességére és koncentrációjára. A puzzle 3 éves kortól ajánlott. Az összeillesztett kép teljes mérete 28*20 cm.

Az Educa fő profilja a puzzle és a készségfejlesztő játékok gyártása. Választékában megtalálható számos csodás képet ábrázoló puzzle minden korosztály számára, amelyek nem hiányozhatnak az önök gyűjteményéből sem. Az Educa képkirakóknál nem kell aggódni az esetleges hiányzó részek miatt sem. Formanyomtatvány segítségével akár 16 darab mennyiségig igényelhető a hiányzó darabok pótlása, melyeket a gyártó ingyenesen továbbít minden 16 darabnál tӧbb darabot tartalmazó puzzle esetében. Ennek az egyedi szolgáltatásnak kӧszӧnhetően, melyet a kicsiknek és nagyoknak egyáránt ajánlott puzzle és oktatási játékok gyártásával foglalkozó spanyol Educa cég biztosít, képkirakója mindig teljes lesz.

Doprava 79

Technikai paraméterek

Kor3 éves kortól
Származási helySpanyolország
Méretek28*20 cm
A csomagolás méretei31,5*21,5*4,5 cm
Kartoncsomagolás I/NIgen
Puzzle darabszám40
Meghatározott termékekNem
loader  Játékszettek feltöltése...

Értékelések

loader  Értékelések betöltése...
 Nem találta meg a termékről szóló összes információt? Vegye fel velünk a kapcsolatot.