Mesepuzzle Sárkány és Lovag Educa 2x 48 darabos

Termék leírása

Puzzle gyerekeknek Sárkány és lovag motívummal örömet szerez minden gyerkőcnek 3 éves kortól. A képkirakón igazi mesébe illő jelenetet láthatunk - lovagokat, akik a hercegnő megmentésére indulnak a sárkánnyal szembe. A puzzle 2x48 részes. Az elemek összeillesztésével két egész képet kapunk. A képkirakó minőségi alapanyagból készült. Megfelel a biztonsági előírásoknak - ezért is biztonságos gyerekek és felnőttek számára egyaránt. A puzzle gyerekeknek és felnőtteknek szép ábrával van ragasztva. Az egyes elemek nagyobb méretben lettek kialakítva az egyszerűbb összeillesztés érdekében. 

A puzzle ábrája nagyon jó minőségű, szép a kivitelezése és gyönyörű autentikus színekben pompázik. Puzzle összeillesztés után újra darabjaira szedhető és a szép dobozzában tárolhatóak a részei. Ez a gyerekjáték megfelelő módon serkenti a gyerekek fantáziáját, elképzelőerejét, fejleszti kézügyességüket, illetve nagy mértékben erősíti a részletekre való odafigyelést és összpontosítást is egyaránt. Az összeillesztett kép 28*20 cm. 

Az Educa cég elsősorban puzzle és oktató jellegű játékok gyártásával foglalkozik. Az Educa kínálatában rengeteg fajta képkirakó megtalálható és oktató játékok egyaránt, melyek nem hiányozhatnak az Ön készletéből sem. Az Educa képkirakóknál nem kell aggódni az esetleges hiányzó részek miatt sem. Formanyomtatvány segítségével akár 16 darab mennyiségig igényelhető a hiányzó darabok pótlása, melyeket a gyártó ingyenesen továbbít minden 16 darabnál tӧbb darabot tartalmazó puzzle esetében. Ennek az egyedi szolgáltatásnak kӧszӧnhetően, melyet a kicsiknek és nagyoknak egyáránt ajánlott puzzle és oktatási játékok gyártásával foglalkozó spanyol Educa cég biztosít, képkirakója mindig teljes lesz.

Doprava 79

Technikai paraméterek

Kor3 éves kortól
Származási helySpanyolország
Méretek28*20 cm
A csomagolás méretei32*22*5 cm
Kartoncsomagolás I/NIgen
Puzzle darabszám2x48
Meghatározott termékekNem
loader  Játékszettek feltöltése...

Értékelések

loader  Értékelések betöltése...
 Nem találta meg a termékről szóló összes információt? Vegye fel velünk a kapcsolatot.