Roller Lion Guard Smoby oldalra kormányozható

Termék leírása

Roller Tgyerekeknek Lion Guard (Oroszlán őrség) egy háromkerekű forgó roller egyedi motívummal, mely szorosan köthető az Oroszlánkirály meséhez. Csöppségének stabil, de szórakoztató haladást biztosít köszönhetően a két első keréknek. Ez egy ellenálló roller fém kormánnyal csúszásmentes fogantytúkkal. A csúszásmentes felület a fellépőn is visszaköszön, hogy a gyerek stabilan és biztonságosan álljon a rolleren. A roller hátsó részén lábfék található a nagyobb biztonság érdekében. Roller Lion Guard megfelelő gyerekek számára már 3 éves kortól. Az elülső és hátsó kerekek méretei különbözőek, szükség esetén cserélhetőek. 

Az elforgatható irányítás, miközben az elülső kerekek forognak el, nagyon érdekes a gyerkőcök számára. Így a rollerezés még izgalmasabb számukra. Oroszlán őrség roller nagyszerű első roller gyerekek számára, akik még csak most ismerkednek a rollerezéssel és manőverezéssel. A roller szép színes kivitelezése serkenti a gyerekek fantáziáját is. Gyerekek azonnal beleszeretnek a rollerezésbe, hisz mindig élvezetes móka számukra és nem utolsó sorban megfelelő módja az aktív szabadidő eltöltésére. Roller erősíti a lábizmokat és a gyerekek a rolleren keresztül szívesebben fognak tölteni több időt a friss levegőn. Nem utolsó sorban megfelő formája az észlelés és reflexek fejlesztésére.

Smoby egy neves francia gyártó cég, aki már hosszú éveken keresztül produkálja a legjobb minőségű műanyag játékokat eredeti dizájnnal. A Smoby játékok anyaga erős, ellenálló, de egyben nagyon kellemes és sima műanyag. Ez egy bársonyos tapintású műanyag. A játékok ettől a cégtől biztonságosak és nem veszélyeztetik a kicsiket ha játszanak, mert minden élük lekerekített. Maga a gyártási folyamat szigorúan ellenőrzött, így a játékok megfelelnek a legmagasabb biztonsági követelményeknek is. Rollerezés alatt ajánlott a védőfelszerelés használata: térd-, könyök és csuklóvédők, illetve védősisak is elengedhetetlen. Roller teherbírása 20 kg.

Doprava 79

Technikai paraméterek

Kor3 éves kortól
Származási helyFranciaország
Méretek56*23*68 cm
Kartoncsomagolás I/NIgen
Tömeg2 kg
Maximum terhelés20 kg
Színsárga
Meghatározott termékekNem
loader  Játékszettek feltöltése...

Értékelések

loader  Értékelések betöltése...
 Nem találta meg a termékről szóló összes információt? Vegye fel velünk a kapcsolatot.