Roller Trolls Mondo ABEC 5 kétkerekű

Termék leírása

A Mondo kétkerekű gyerek roller gyerekeknek Trolls mesemotívummal megfelelő már 3 éves kortól. A Mondo Trolls gyerek rollernek szilárd fémszerkezete és könnyű alumínium váza van. Roller gyönyörű színekben tündököl, rózsaszín-sárga-türkíz színek dominálnak rajta kedves mesemotívummal kiegészítve. A kétkerekű roller kerekei minőséges ftalátmentes PVC anyagból készültek. A kormány markolatai a gyermek kezecskék számára puhák és kellemes tapintásúak. A roller kormánymagassága egyszerű módon, maximum 82 cm-ig állítható. Hossza 65 cm, szélessége 10 cm.  A hátsó taposóféknek köszönhetően a roller könnyedén lefékezhető.

Teherbírása a rollernek 50 kg. Rollerezés nem csak szórakoztató, de egészségre is hasznos tevékenység. Gyerekeknek erősödik izomzatuk, fejlődik motorikus képességük és a rolleren keresztül megszeretik a mozgást és sportolást egyaránt. A roller egyik legfontosabb elemei az ABEC csapágyak. A Mondo gyerek roller magas minőségű a minősítési skála 5 szintjének megfelelő ABEC5 csapágyakkal rendelkezik. Ez a minőség garantálja az alacsony súrlódásnak kӧszӧnhető zӧkkenőmentes gӧrdülést, a kerekek egyidejű forgását és a roller teljesen csendes műkӧdését. A kerekek átmérője 12 cm és az elhasználódásuk után könnyedén újakra cserélhetők.

A roller alacsony súlyának köszönhetően könnyen pakolható kirándulásokra, nyaralásokra. A Mondo társaság egy híres olasz játékgyártó cég, márkájuk a minőség garanciája és termékei hosszú éveken át szolgálják a gyerkőcöket. Mondo termékei gumiból, habszivacsból és PVC-ből készülnek. Mondo vállalat hivatalos gyártója sok licencelt terméknek mese, film, sorozat motívumokkal, ide tartozik a Trollok mese is. A rollerezés során ajánlott a védőfelszerelés, elsősorban a térd-, csukló- és könyökvédők valamint a védősisak használata, melyek megtalálhatóak a kínálatunkban is. A Mondo roller fellépő felülete csúszásgátló borítással van ellátva. A roller teljes magassága 82 cm.

Doprava 79

Technikai paraméterek

Kor3 éves kortól
Származási helyOlasz gyártmány
Méretek65*82*10 cm
A csomagolás méretei60*11*22 cm
Állítható magasságIgen
Kartoncsomagolás I/NIgen
Maximum terhelés50 kg
Színrózsaszín
Meghatározott termékekNem
loader  Játékszettek feltöltése...

Értékelések

loader  Értékelések betöltése...
 Nem találta meg a termékről szóló összes információt? Vegye fel velünk a kapcsolatot.