Roller Verdák 3 Twist&Roll Smoby oldalra kormányozható

Termék leírása

Roller Verdák 3 egy háromkerekű roller a Smoby vállalat műhelyéből elforgatható elülső kerekekkel. Csöppségének stabil, de szórakoztató haladást biztosít köszönhetően a két első keréknek. Ez egy ellenálló roller fém kormánnyal csúszásmentes fogantytúkkal. A csúszásmentes felület a fellépőn is visszaköszön, hogy a gyerek stabilan és biztonságosan álljon a rolleren. A roller hátsó részén lábfék található a nagyobb biztonság érdekében. Roller Verdák 3 megfelelő gyerekek számára már 3 éves kortól. Az elülső és hátsó kerekek méretei különbözőek, szükség esetén cserélhetőek. 

Az elforgatható kormányzás, miközben az elülső kerekek forognak el, nagyon érdekes a gyerkőcök számára. Így a rollerezés még izgalmasabb számukra. Verdák 3 roller nagyszerű első roller gyerekek számára, akik még csak most ismerkednek a rollerezéssel és manőverezéssel. A roller szép színes kivitelezése serkenti a gyerekek fantáziáját is. Gyerekek azonnal beleszeretnek a rollerezésbe, hisz mindig élvezetes móka számukra és nem utolsó sorban megfelelő módja az aktív szabadidő eltöltésére. Roller erősíti a lábizmokat és a gyerekek a rolleren keresztül szívesebben fognak tölteni több időt a friss levegőn. Nem utolsó sorban megfelő formája az észlelés és reflexek fejlesztésére.

Smoby egy neves francia gyártó cég, aki már hosszú éveken keresztül produkálja a legjobb minőségű műanyag játékokat eredeti dizájnnal. A Smoby játékok anyaga erős, ellenálló, de egyben nagyon kellemes és sima műanyag. Ez egy bársonyos tapintású műanyag. A játékok ettől a cégtől biztonságosak és nem veszélyeztetik a kicsiket ha játszanak, mert minden élük lekerekített. Maga a gyártási folyamat szigorúan ellenőrzött, így a játékok megfelelnek a legmagasabb biztonsági követelményeknek is. Rollerezés alatt ajánlott a védőfelszerelés használata: térd-, könyök és csuklóvédők, illetve védősisak is elengedhetetlen. Roller teherbírása 20 kg.

Doprava 79

Technikai paraméterek

Kor3 éves kortól
Származási helyFranciaország
Méretek56*23*68 cm
Termék magassága68 cm
Teljes hosszúság56 cm
Kartoncsomagolás I/NIgen
Tömeg2 kg
Maximum terhelés20 kg
Színpiros
Meghatározott termékekNem
loader  Játékszettek feltöltése...

Értékelések

loader  Értékelések betöltése...
 Nem találta meg a termékről szóló összes információt? Vegye fel velünk a kapcsolatot.