Roller XL Transformers Robots in Disguise Movie Smoby kétkerekű, összecsukható állítható kormánnyal 8 évtől

Termék leírása

Gyerek Smoby roller közkedvelt Transformers Robots motívummal díszítve két kerékkel van felszerelve és nagyon szép kék-fekete színkombinációban pompázik. Nagyon praktikus, hisz összecsukható, egyszerűen belefér autó csomagtartójába. A roller főleg kisfiúknak ajánlott 8 éves kortól, akik kedvelik az adrenalint és a rollerezést. A kormánya csúszásmentes, melyek egyben bársonyosan puhák is tapintásra. A kormány 3 magasságig állítható, alkalmazkodik a gyerkőc igényeihez. Roller Transformers Robots teljes magassága 97 cm. Érdekes motívum, modern színkombináció, könnyen szállítható, ezek mind még egyedibbé teszik a Smoby rollert.

Gyerek kétkerekű roller könnyű, suhanás rajta egyszerű és kényelmes. Nagyobb, 20 cm kerekekkel van felszerelve, melyek védve vannak szakadás ellen, de szükség esetén egyszerűen cserélhetőek. Gyerekek nagyon élvezik a rollerezést, hisz nagyszerű módja szórakoztató módon eltölteni a szabadidőt. Ezen felül a roller segít az egyensúly megtartásában, fejleszti a mozgási és motorikus képességeket. Rollerezés erősíti a végtagok izomzatát és nem utolsó sorban hála a rollernek több időt töltenek a friss levegőn a szabadban. Gyerekek a rolleren gyakorolják reflexeiket és ügyességüket.

A roller hátsó részén lábfék található a nagyobb biztonság érdekében. A rollerezés során ajánlott a védőfelszerelés, elsősorban a térd-, csukló- és könyökvédők valamint a védősisak használata. Francia Smoby vállalat eredeti, biztonságos és minőségi gyerekjátékok gyártásával foglalkozik bársonyosan lágy tapintású műanyagból. Minden Smoby játék éle lekerekített, hogy csemetéi a játékkal biztonságban legyenek. A gyártási folyamat szigorúan ellenőrzött, a játékok megfelelnek a legszigorúbb szabványoknak is.

Doprava 79

Technikai paraméterek

Kor8 éves kortól
Származási helyFrancia gyártmány
Méretek89*35*97 cm
Termék magassága97 cm
A csomagolás méretei33*13*97 cm
Teljes hosszúság89 cm
Állítható magasságIgen
Kartoncsomagolás I/NIgen
Tömeg4,55 kg
Kerekek20 cm
Színfekete
Meghatározott termékekNem
loader  Játékszettek feltöltése...

Értékelések

loader  Értékelések betöltése...
 Nem találta meg a termékről szóló összes információt? Vegye fel velünk a kapcsolatot.