Röplabda labda Volley Action Beach Unice gumiból 22 cm

Termék leírása

A rӧplabda labdák a strand és a nyár elengedhetetlen kellékei. Ahhoz, hogy egy jót szórakozzunk, nem kell rӧgtӧn a tengerhez utazni, hiszen a strandrӧplabda a kertben vagy sok egyéb helyen is kivitelezhető. A Unice gyártótól szármázó minőségi gumilabda terméksorozat a labdasportokat, elsősorban strandrӧplabdát kedvelőknek van tervezve. Egyike ezen termékeknek a nagyon szép Volley Action Beach rӧplabda labda.

labda magas minőségű alapanyagból készült és fényes felülettel rendelkezik. Egyszerűen, labda pumpával is felfújható. A gumilabda majdnem minden labdajátékhoz, a strandrӧplabdát beleértve, és minden korosztály számára ajánlott. A gumilabda átmérőjét tekintve elsősorban kültéri használatra alkalmas.

labdajátékok szórakoztató módon segítik kielégíteni a gyermekek mozgás iránti igényeit. Így megfelelő módon töltik le energiáikat - a levegőn történő aktív testmozgás örömet szerez, valamint az egészségre is jótékony hatással van. A Unice spanyol cég gyerekjátékok gyártására szakosodott, a legismertebbé a rendkívüli fénnyel tündöklő, kiváló minőségű labdái által vált. Nem csak a rӧplabda labdák kategóriában remekel - naponta akár 150.000 labdát is produkál.

Doprava 79

Technikai paraméterek

Méretek220 mm
Meghatározott termékekNem
loader  Játékszettek feltöltése...

Értékelések

loader  Értékelések betöltése...
 Nem találta meg a termékről szóló összes információt? Vegye fel velünk a kapcsolatot.