Roller Speed Roller Smoby összecsukható teleszkópos kormánnyal

Termék leírása

A Smoby Speed Roller egy fantasztikus, biztonságos és stabil gyerek roller, mellyel a gyerkőcök az egyensúlyérzéküket és az állóképességüket fejlesztik. Ez a srácoknak szánt versenyautó stílusú szuper játék minden kis versenyzőt elvarázsol. A Speed Roller gyerek járműnek összecsukható teleszkópos és állítható magasságú kormánya van, akár egy valódi Forma 1 autónak. A kormány magassága a gyerkőc igényei szerint állítható, így a roller együtt nő a gyermekkel.

A Smoby gyerek roller a Verdák mesében szereplő kis autóra tipikus piros színben tündӧkӧl. A gyerek roller 4 darab szilárd időtálló gumikeréken áll. A roller stabil, kӧnnyedén összecsukható és helytakarékos, ezért tárolása nem igényel sok helyet, sőt kényelmesen bárhová magunkal vihetjük. A Speed Roller méretei 54*38*60 cm. Egy minőséges francia termék, amely megfelel a legszigorúbb európai normáknak.

A rollerezés ideális módja a testmozgásnak, amely felkészíti a gyermeket az életének későbbi szakaszában folytatott mozgás és sport aktivitásokra. Általa a gyermek fejleszti mozgáskészségét és kondícióját. A Smoby roller szerkezete szilárd, könnyű fém anyagok és tartós, bársonyos tapintású műanyagok kombinációja. A Speed Roller minden kissrác álma és használata már 2,5 éves kortól ajánlott.

 

Doprava 79

Technikai paraméterek

Kor2.5 éves kortól
Származási helyFranciaország
Méretek51*38*60 cm
Termék magassága60 cm
Teljes hosszúság51 cm
Állítható magasságIgen
Kartoncsomagolás I/NIgen
Kerekekgumené, tiché a protišmykové
Színpiros
Meghatározott termékekNem
loader  Játékszettek feltöltése...

Értékelések

loader  Értékelések betöltése...
 Nem találta meg a termékről szóló összes információt? Vegye fel velünk a kapcsolatot.