Sport szett 7 játék Jardin&Saisons Écoiffier

Termék leírása

Écoiffier Jardin&Saisons sport játék készlet egy szép és szórakoztató játék kislányok és kisfiúk részére 3 éves kortól. A játékszett hagyományos játékokból áll, mint a teke, horgász játék, golf, póló, labdakilӧvő és frisbee. Az ilyen sportjáték készlet ideális a kültéri és beltéri szórakozáshoz is. A gyerekek nem csak a nyári napokat, de a hideg, esős és hosszú estéket is ezzel tölthetik. A játékok könnyű, strapabíró, egészségre ártalmatlan színekkel festett műanyagból készültek, így hosszú éveken keresztül jól szolgálnak. Ezek a gyerekjátékok időtlenek és több generáció is örömét leli bennük.

Játék készlet tökéletes játék arra, hogy a kicsik több időt töltsenek a szabadban a friss levegőn. De nem csak egyszerű szórakozást nyújt gyerkőcök számára, hanem mentális fejlődésében is segít. A játékok használata fejleszti a gyermekek finom és durva motorikáját, mozgáskészségét, csapatszellemet és versengést. Ez egy ideális játék kislányoknak és kisfiúknak egyaránt, akik szeretik a szabadban töltött időt és aktív mozgást.

Az Écoiffier francia vállalat, amely kizárólag minőségi gyerekjátékok gyártásával foglalkozik. Termékei megfelelnek az összes európai szabványnak, ezért a játékok egyaránt alkalmasak a legkisebbek számára is. Manapság, amikor elvagyunk halmozva a kínai piac termékeivel, az Écoiffier próbál eltérni trendtől elsősorban egyedi dizájnnal, a biztosnági előírások betartásával a gyártás folyamán és nem utolsó sorban minőséggel elérhető áron. Nagy figyelmet szentel a környezetvédelemre ezért is tiszteletbeli tagja az Eco Emballage  és Der Grüne Punkt programnak. Újrahasznosítható anyagok egészségre veszélytelen színek felhasználásával biztonságos időtöltést nyújt csemetéi számára

Doprava nad 69
Technikai paraméterek
Kisfiú/kislánylány
Kor3 éves kortól
Származási helyFranciaország
Kartonokba csomagolva I/NIgen
Meghatározott termékekNem
Értékelések
loader  Értékelések betöltése...
Kérdés a termékről
A *-al jelölt mezők kötelezőek