Strand tenisz Némó nyomában Smoby 2 ütővel és labdával

Termék leírása

Smoby strand tenisz készlet Némó nyomában az francia vállalattól kisfiúk és kislányok részére ajánlott 3 éves kortól. A szettbe két sárga ütő tartozik és a gyerekek körében közkedvelt Némó nyomában (Finding Nemo) mesemotívummal van díszítve.  A strand teniszütők erős és könnyű műanyagból készültek, különlegesen megtervezett nyéllel vannak ellátva, melyek csúszásmentesek, így az ütők tartása kényelmes, nem csúszik ki a kézből. A tenisz biztosítja csemetéinek a hosszantartó szórakozást parkban, kertben, strandon és biztosan a kedvenc sporteszköz lesz a kirándulásokon, kiruccanásokon. A labda könnyen elpattan, feltűnő és könnyen meg lehet találni, ha esetleg messzire ütné el a kicsi. A strand szett minden gyereknek sok örömet fog szerezni. 

Strand tenisz viszonylag új sport - tenisz, röplabda és tollaslabda kombinációjáról van szó. Lehet játszani hálóval, de a szabadon is a természetben. Hivatalos játékszabályok - két (vagy négy) játékos egymással szemben játszanak, mindenkinek meg van a saját helye, a cél pedig a labdát átütni az ellenfél térfelére úgy, hogy ne tudja visszaütni. A strand tenisz két győzelmi szettel végződik, a pontozás ugyanolyan, mint a klasszikus tenisznél. Nem hivatalos játékszabályok pedig olyanok, amlyek Önöket fogják szórakoztatni.

Smoby francia játékgyártó minőségi játékok gyártásával foglalkozik, melyek az egész világon nagyon közkedveltek. Smobyjátékgyártó fő gondolata, hogy a játékoknak fejleszteni kell a gyermek motoros képességeit, szociális intelligenciáját és fizikai adottságait. Smoby elismert játékgyártó az egész világon és nem csak a strand tenisz játékok kategóriában.

Doprava 79

Technikai paraméterek

Kor3 éves kortól
Származási helyFranciaország
Méretek23*37*2,3 cm
Tömeg0,46 kg
Meghatározott termékekNem
loader  Játékszettek feltöltése...

Értékelések

loader  Értékelések betöltése...
 Nem találta meg a termékről szóló összes információt? Vegye fel velünk a kapcsolatot.