Szerelőműhely Bob, a mester Smoby X vázzal

Termék leírása

Gyerek szerelőműhely Bob, a mester mesemotívummal a Smobytól egy tökéletes játék kis ezermesterek részére 3 éves kortól. Az egész szerelőasztal és kiegészítők minőségi műanyagból készültek, mely ellenálló és egyben nagyon kellemes a tapintásra. Ez a munkapad a Smoby vállalat újdonsága és nagyon gyorsan elnyeri a kisfiúk szívét. Az asztal lábakon áll X vázzal kialakítva, tehát az asztal erős és stabil. A szerelőasztal narancssárga, kék és szürke színkombinációban pompázik. A munkafelület alatt polc lett kialakítva, ahova kis ezermesterek a szerszámokat vagy más játékaikat tudjak elrakni. Ezzel a szerelőműhellyel minden kisfiú igazi ezermesternek fogja magát érezni.

A szürke munkafelület elegendően nagy a szereléshez és építéshez. A munkafelületen egy panel található, ahova a kis ezermesterek a szerszámaikat tudják felhelyezni mindkét oldalról, amelyekre gyakran szüksége lehet és mindig kéznél kell, hogy legyenek. A munkafelületen kis satu is helyet kapott, mely nagy segítséget nyújt majd a csöppségeknek alkotásaik megtartásában, szét és összeszerelésében a csavarhúzóval. A szerelőasztal szerszámaihoz tartozik még fúrógép, fűrész, csavarhúzó és alkatrészek, mint például csavarok. Méretei 43*33*78 cm. Ezzel a munkapaddal gyerkőce sok mókás pillanatot fog eltölteni.

Smoby neves francia vállalat, mely műanyag gyerekjátékok gyártásával foglalkozik. Műanyag erős, ellenálló, egyben lágy és sima a gyerek kezecskékhez, bársonyos a tapintásra. Minden játék éle lekerekített, hogy a gyerekek a játékokkal mindig biztonságban legyenek. A Smoby játékok színei serkentik a gyerek fantáziáját és elképzelőerejét. A játék felkelti a csöppségek figyelmét, ezért is legjobb ajándék legkisebbek részére is. A gyártási folyamat szigorúan ellenőrzött, ezért a Smoby játékok megfelelnek a legszigorúbb biztonsági szabványoknak. Smoby garancia a francia minőségre, eredeti dizájnra és egyedi termékre, melyek kitűnnek az európai piacon.

Doprava 79

Technikai paraméterek

Kor3 éves kortól
Származási helyFranciaország
Méretek43*33*78 cm
Termék magassága78 cm
A csomagolás méretei46*13*59 cm
Kartoncsomagolás I/NIgen
Színkék
Meghatározott termékekNem
loader  Játékszettek feltöltése...

Értékelések

loader  Értékelések betöltése...
 Nem találta meg a termékről szóló összes információt? Vegye fel velünk a kapcsolatot.