Szerelőasztal kerekeken Verdák 3 Smoby összerakható kisautóval McQueen és 24 kiegészítővel

Termék leírása

A Smoby gyerek szerelőkocsi kerekeken Cars 3 (Verdák 3) egy precízen kidolgozott és szép játék kisfiúknak, akik lelkesen játszanak szerszámokkal és imádják az autókat. Az egész kocsi beleértve a tartozékokat és McQueen kisautót a legkiválóbb minőségű műanyagokból készült, melyek ellenállók és nagyon tartósak. Ugyanakkor kellemesen bársonyos az érintésük és egészségre ártalmatlanok. Csodaszép piros fekete színben pompázik. A kiskocsi kerekének hála gyerkőce könnyedén fogja magával vinni bárhova, de ennek ellenére is a játék erős és stabil. Kis autószerelője gond nélkül fog tudni szerelgetni és játszani bárhol ezentúl. A szerelőkocsi alsó polcára berakhatók a szükséges szerszámok, vagy akár más játékok is. A kiskocsi munkafelülete elegendően tágas, hogy a kis szerelők kényelmesen tudják végezni a dolgukat és szerelgetni. 

Két kereke van a kocsinak, melyek könnyedén forognak, tehát mozgatható és a kis autószerelő mindenhová viheti magával. Igazi hordozható versenyautó istálló benyomását kelti. Három szintből tevődik össze. A kocsi alsó részén található a legnagyobb tárolóhely. Ide kis szerlelő szépen elrakhatja a szükséges szerszámokat vagy alkatrészeket. A középső szinten található polc kisebb, főleg az összeszerelhető McQueen kisautó parkolására szolgál, mely szintén a csomag részét képezi. Villám McQueen versenyautó nagyon közkedvelt szereplő a Verdák mesékből. A legfelső szint munkafelületként használható és csak a gyerkőc fantáziája szab határt a kihasználhatóságára. A szerszámok ergonomikusan lettek kivitelezve, hogy azokat a gyerek kényelmesen tudja tartani a játék közben. A játékokkal a gyerkőc fejleszti manuális ügyességét is. Villám McQueen kisautó összeszerelhető majd újra darabjaira bontható a szerszámok segítségével.

A kiskocsi minden gyerekszoba éke lesz. Megfelelő gyerekek részére 3 éves kortól már. Méretei 34*53*14 cm. A kiskocsin kívül a csomagolásba tartozik 24 tartozék is. A játék szerelőkocsi komplex és gyönyörű dizájnú játék a francia Smoby gyártótól, aki hosszúéves hagyományokkal rendelkezik és garancia a kiváló minőségre. A kocsi könnyen hordozható, kompakt és szükség esetén egyszerűen tárolható. Szórakozáson kívül csiszolódik finom motorikájuk és kézügyességük, ami idősebb korban nagyon fontos. Autószerelmes kisgyerekek gyorsan megkedvelik ezt a játékot. Hosszú órákon keresztül élvezhetik a játszás örömét és barátaik is bekapcsolódhatnak a játékba. Egyikük autóversenyző lehet a másik pedig a kisautó karbantartója. Megtanulják a csapatmunka fontosságát. Gyerek kiskocsi Cars nagyon szép dizájnban kivitelezett játék a francia Smoby vállalat műhelyéből, tehát megfelel a szigorú európai szabványoknak.

Doprava 79

Technikai paraméterek

Kor3 éves kortól
Méretek26*29*57 cm
Termék magassága57 cm
A csomagolás méretei34*53*14 cm
Kartoncsomagolás I/NIgen
Színpiros
Meghatározott termékekNem
loader  Játékszettek feltöltése...

Értékelések

loader  Értékelések betöltése...
 Nem találta meg a termékről szóló összes információt? Vegye fel velünk a kapcsolatot.