Szerelőműhely Verdák 3 Smoby összerakható kisautóval, forgatható munkafelülettel és 21 kiegészítőkkel

Termék leírása

Smoby gyerek szerelőműhely Verdák 3 egy vagány játék kis autószerelő részére 3 éves kortól. Az egész munkapad beleértve a kiegészítőket is minőségi műanyagból készült, mely ellenálló és egyben nagyon kellemes a gyermek kezecskékhez. Ez a munkapad a Smoby vállalat újdonsága, mely nagyon gyorsan a kisfiúk kedvenc játékává válik. Az szerelőasztal 4 lábon áll, melyek egymásközt merevítettek, tehát az asztal erős és stabil. Az asztal piros, szürke és fekete színkombinációban pompázik. A munkafelület alatt praktikus polc található, ahol a kis ezermester szerszámait vagy más játékokat tárolhatja. A munkafelület elforgatható, így kis ezermestere igazi mesternek fogja magát érezni a szerelőműhelyével.

A munkafelületen nem hiányozhat istálló a legendás Villám McQueen versenyautónak a közismert Disney Verdák 3 meséből, ami nagyon közkedvelt a gyerekek körében. A szerelőasztal részét képezi a piros panel is, melyre kis ezermester az éppen használatos szerszámait akaszthatja, hogy azok mindig kéznél legyenek. Két oldalán a panelnek kis tárolók találhatóak apró alkatrészek tárolására. A szerelőasztalhoz stopperóra is tartozik, mely elengedhetetlen kellék minden versenyautó pilóta számára. Kis autószerelő igy már letudja mérni, hogy milyen gyorsan cseréli a kerekeket a versenyautón, vagy hogy milyen gyorsan száguld Villám McQueen kisautója. A munkafelületen satu is található, mely tökéletes segítség lesz a kisautó összeszerelése és szétcsavarozása közben. A munkapadhoz tartozik kalapács, csavarhúzó és csavarok - szerszámok, melyek nélkülözhetetlenek kis autószerelők részére. Gyerkőcök a szerszámok segítségével gond nélkül fogják már tudni összerakni saját kis legendás Villám McQueen kisautójukat.

Szerelőműhely Verdák 3 gyerekeknek új, modern és gyönyörű játék a francia Smoby vállalat műhelyéből, mely megfelel az európai szabványoknak. Főleg kisfiúknak ajánlott 3 éves kortól. Az asztal kompakt nagyságú, szükség esetén egyszerű a tárolása. Az összeszerelt munkapad méretei 26*50*83 cm. Gyerkőce ezzel a szerelőműhellyel és Villám McQueen kisautóval garantáltan boldog pillanatokat fog eltölteni. A játék fejleszti a gyerek motorikus képességeit és nem utolsó sorban pár fontos ismeretet is elsajátítanak az autók világából és szerelésükről. 

Doprava 79

Technikai paraméterek

Kisfiú/kislányfiú
Kor3 éves kortól
Származási helyFranciaország
Méretek50*26*83 cm
Termék magassága83 cm
A csomagolás méretei59*13*59 cm
Kartoncsomagolás I/NIgen
Színpiros
Meghatározott termékekNem
loader  Játékszettek feltöltése...

Értékelések

loader  Értékelések betöltése...
 Nem találta meg a termékről szóló összes információt? Vegye fel velünk a kapcsolatot.

Kérdés a termékről

A *-al jelölt mezők kötelezőek