Elektronikus szerszámok Bob, a mester Smoby motorfűrész, fúrógép és gyalugép

Termék leírása

Gyerek Smoby szerszámok Bob, a mester mesemotívumban egy nagyszerű 3 szerszámot tartalmazó szett kék-narancssárga színkivitelben piros és szürke részletekkel kiegészítve. A szerszámok 3 éves kortól ajánlottak gyerekek részére, akik kedvelik a Bob, a mester mesét. A készlet magába foglalja mindazon szerszámokat, amelyek nélkülözhetetlenek szereléshez, tehát garancia a hosszantartó szórakozásra kis szerelők és ezermesterek számára. Az elektronikus szerszámok közt találunk kézi gyalugépet, motorfűrészt és fúrót cserélhető fejekkel. Ez egy időtlen kisfiús játék szett eredeti dizájnban kivitelezve. A készleten keresztül a kisfiúk együtt Bob mesterrel elsajátítják egyes szerszámok helyes használatát és szerelés alapjait is egyaránt.

Nagyon fontos a gyerekeket arra sarkallni, hogy szerepjátékosat játszanak utánozva a felnőtteket. Játékos módon közelebb kerülnek a felnőttek világához, ismerkednek és felfedeznek, próbálgatják, hogy miről is szólhat egy szerelő élete. A szerszámokon kersztül fejlődik a gyerek finom motorikus képessége és mozgási ügyessége. A szerszámok használatával fejlődik a logikus gondolkodásmód és koncentráció is. Ha gyerkőcök a lakásban vagy a házban neki állnak szerelgetni, akkor szintén fejlődik fantáziájuk és kreativitásuk. Felfedeznek, próbálgatnak, szétszednek, szerelnek, összeraknak. Ezeket a lehetőségek a játékra mind biztosítja ez a szép szerszám készlet kisfiúk részére a Smobytól egyedi Bob, a mester mesemotívumban kivitelezve. 

Smoby neves francia vállalat, mely műanyag gyerekjátékok gyártásával foglalkozik. Műanyag erős, ellenálló, egyben lágy és sima a gyerek kezecskékhez, bársonyos a tapintásra. Minden játék éle lekerekített, hogy a gyerekek a játékokkal mindig biztonságban legyenek. A Smoby játékok színei serkentik a gyerek fantáziáját és elképzelőerejét. A játék felkelti a csöppségek figyelmét, ezért is legjobb ajándék legkisebbek részére is. A gyártási folyamat szigorúan ellenőrzött, ezért a Smoby játékok megfelelnek a legszigorúbb biztonsági szabványoknak. Smoby garancia a francia minőségre, eredeti dizájnra és egyedi termékre, melyek kitűnnek az európai piacon.

Doprava 79

Technikai paraméterek

Kisfiú/kislányfiú
Kor3 éves kortól
Származási helyFranciaország
A csomagolás méretei44*17*21 cm
ElemesIgen
ElektromosIgen
Fényt kibocsátóIgen
Hangot kiadóIgen
Kartoncsomagolás I/NIgen
Tömeg0,7 kg
NoteBattery: 7 x AA LR6 1.5V
Színkék
Meghatározott termékekIgen
loader  Játékszettek feltöltése...

Értékelések

loader  Értékelések betöltése...
 Nem találta meg a termékről szóló összes információt? Vegye fel velünk a kapcsolatot.

Kérdés a termékről

A *-al jelölt mezők kötelezőek