Szett legkisebbeknek Perle-Gift Set Kaloo kék

Termék leírása

Kaloo kék gyermek szett Perle-Gift Set egy gyönyörű szett, mely kisfiúknak ajánlott 0 hónapos kortól. A szetthez tartozik egy maci is cirógatáshoz, mely fejleszti a csöppség motoros képességeit és kedvenc játékává vállhat minden kisfiúnak. A csomagolásba tartozik rugdalózó, kis sapka és előke, melyek praktikus kellékeivé válnak csöppsége mindennapjainak. Az egész csecsemő szett puha és selymes anyagból készült, gyengéd kék színben tündököl, ideális minden kisfiú részére. A gyerek szett gyönyörű ajándékcsomagolásban kapható, így akár kedves ismerősét is megajndékozhatja vele.

A plüssel való játék nagyon fontos minden baba fejlődésében. A játék növeli a kicsi agyának aktivitását, formálja a személyiségüket, feljeszti kézügyességüket és készségeiket. Már a születés utáni első hetekben a gyermek nagyon érzékeny az értintésre, reagál rá, és a Kaloo maci remekül feléleszti ezt az érzékenységet. A csecsemők az altatásnál szeretik a nyugtató színeket, ezért is a szett nyugtató kék színben lett kivitelezve. Köszönhetően az eredeti és egyedi dizájnnak, gyengéd színeknek és selymes felületnek a gyerek szett macival kedvenc kelléke lehet a legkisebb fiúk mindennapjainak.

A Kaloo egy minőségi francia gyártó cég, amely tӧbb mint 16 éve egyedi tervezésű, minőségi és egyben egészségre ártalamatlan anyagokból készült puha plüss játékok gyártásával foglalkozik. A gyártás folyamata szigorúan ellenőrzött, minden egyes játéknak meg kell felelnie a szigorú uniós követelményeknek, ezáltal biztosított a termékek minősége és maximális biztonsága. A Kaloo játékok magukban hordozzák a francia szépérzék, tökéletesség és egyediség jegyeit. A gyártó egyúttal szem előtt tartja a babák igényeit és vágyait, ennek köszönhetően a csecsemők a Kaloo játékok mellett nyugodtak és biztonságban érzik magukat. A játék tisztítása nagyon  egyszerű, mosása 30°  fokos vízben ajánlott. Mosásnál a színek és minőség megőrzése érdekében ne használjon fehérítőt vagy lágyítót.

Jellemzők

  • selymes puha szett kisfiúknak
  • szettbe tartozik maci cirógatáshoz, sapka, rugdalózó és előke
  • kellemes színárnyalatok
  • ajándékcsomagolás
  • mosás 30°, a termék színe és minősége megtartása végett
  • megfelel a legszigorúbb biztonsági szabványoknak
  • egyedi francia dizájn
Doprava 79

Technikai paraméterek

Kor0 hónapos kortól
Származási helyFrancia gyártmány
A csomagolás méretei38,5*31*10 cm
Színkék
Meghatározott termékekNem
loader  Játékszettek feltöltése...

Értékelések

loader  Értékelések betöltése...
 Nem találta meg a termékről szóló összes információt? Vegye fel velünk a kapcsolatot.