Takarítókocsi Clean Home Écoiffier

porszívóval 10 kiegészítővel kékes-zöld

Doprava zdarma
Gyártó: Écoiffier Kategória: Házimunka Termék kódja: ECO1770
12 990 Ft
8 770 Ft
A kívánságok listájába
Termék leírása

Takarítókocsi Clean Home egy takarító szett kis segédek részére a házimunkához 3 éves kortól. A takarítókocsihoz 10 darab kiegészítő tartozik, például gyerek porszívó, söprű, vödör és más hasznos tartozék, melyek elengedhetetlenek a házimunkához. Takarító szett Écoiffier méretei 21*27*56 cm. Takarítókocsi és porszívó együtt a tartozékokkal minőségi és tartós műanyagból készültek. A takarító szett kékes-zöld színkombinációban pompázik, mely minden kis segédnek a szívét elnyeri.

Ha gyerkőce magára ölti kis takarító szerepét és segítségére lesz a házimunkában, az nagyon jó hatással van a fantáziája és kreativitása fejlődésére. Nem csupán móka és szórakozás az számára, hanem lassan elmélyül benne a felelősségtudat is. Játékokon keresztül megszeretik a takarítást, összerakodást, szívesebben fognak a szülőknek segíteni, kitakarítják szobácskájukat, így közelebb kerülnek a felnőttek világához. A takarítószett szintén nagyon jó eszköz a finom motorika és mozgási képességek fejlesztésére. Gyermekek megtanulják használni az egyes eszközöket, így ha nagyobbacskák lesznek nem lesz már gond számukra összerakodni maguk után, felporszívózni, rendet rakni.

Écoiffier egy neves francia vállalat, mely minőségi gyerekjátékok gyártásával foglalkozik. Műanyag, melyből a játékok készülnek minőségi, a játékok éle lekerekített. Écoiffier a gyártás során minden EÚ által megszabott szigorú biztonsági előírást betart.

Jellemzői

  • takarító szett gyerekeknek
  • gyerek porszívó
  • kerekeken gurul
  • söprű
  • mop
  • lapát kissöprűvel
  • 2 flakon - takarítószerek
Technikai paraméterek
Kisfiú/kislányboy and girl
Kor3 éves kortól
Származási helyFranciaország
Méretek21*27*56 cm / 25*15*27 cm
Termék magassága56 cm
A csomagolás méretei66*60*56 cm
Kartonokba csomagolva I/NIgen
Tömeg1,6 kg
Színzӧld

Elérhetőség

A *-al jelölt mezők kötelezőek
captcha
loader  Értékelések betöltése...