Takaró Pure White Flowers toT's smarTrike hímzett virágokkal 100% pamut fehér

Termék leírása

Fehér színű babatakaró Pure White Flowers toTs smarTrike hímzett virágmintával örömet szerez minden kisbabának, akiket a gondos szülő gyengéd takaróval szeretne édes álomba ringatni. Kisbabája kellemesen és biztonságban fogja magát érezni a pihe-puha takaró alatt és nagyon gyorsan az álmok birodalmában szenderedik. A fehér takarót hímzett virágok díszítik, melyek minden gyerekszoba és babaágy ékei lesznek.

Fehér babatakaró 100% puha pamutból készült, mely selymes és kellemes a tapintásra, a takaró töltelék pedig 100% poliészter. A gyermek takaró kezelése nagyon egyszerű, minden szülő értékelni fogja a kellemes anyagot, melyből készült. Teljes méretei a babatakarónak 100*120 cm és hosszú ideig fogja csöppségét szolgálni. 

A smarTrike vállalat világelső a gyerek tricikli és roller gyártásában, melyek kitűnnek a piacon minőségükkel és precíz kivitelezésükkel világszerte. A legújabb sorozat termékei a smarTrike vállalatnak a toTs babaápoló kellékek a legkisebbek részére. Ez egy újító kategória, mely praktikus és stílusos segítséget nyújt szülőknek a picik mindennapos szükségleteinek kielégítésében. ToT's modern és elegáns kollekciót ajánl magasan minőségi termékekkel, mely tökéletesen tükrözi szülő és csemetéje izlését. 

Doprava 79

Technikai paraméterek

Kor0 hónapos kortól
Méretek100*120 cm
Színfehér
Meghatározott termékekNem
loader  Játékszettek feltöltése...

Értékelések

loader  Értékelések betöltése...
 Nem találta meg a termékről szóló összes információt? Vegye fel velünk a kapcsolatot.