Babatakaró Sateen Hippo toT's smarTrike Víziló 100% pamut szatén kék

Termék leírása

Babatakaró Sateen Hippo toTs smarTrike kedves vízilovakkal kék alapon egy minőségi és tapintásra kellemes takaró. Csodaszép vízilovak örömre derítenek minden csöppséget. Kisbabája kellemesen és biztonságban fogja magát érezni a pihe-puha takaró alatt és nagyon gyorsan az álmok birodalmában szenderedik. A babatakaró minden babaágy nélkülözhetetlen kiegészítője lesz és a csodálatos motívum a szülők szívét is nagyon gyorsan elnyeri, mely a gyerekszobát is még otthonosabbá varázsolja.

A babatakaró 100% puha pamut szaténból készült,  mely selymes és kellemes a tapintásra, a takaró töltelék pedig 100% poliészter. Szülők együtt fognak a praktikus és modern takarónak örülni csemetéikkel. Teljes méretei a babatakarónak 100*120 cm és hosszú ideig fogja csöppségét szolgálni. 

A smarTrike vállalat világelső a gyerek tricikli és roller gyártásában, melyek kitűnnek a piacon minőségükkel és precíz kivitelezésükkel világszerte. A legújabb sorozat termékei a smarTrike vállalatnak a toTs babaápoló kellékek a legkisebbek részére. Ez egy újító kategória, mely praktikus és stílusos segítséget nyújt szülőknek a picik mindennapos szükségleteinek kielégítésében. ToT's modern és elegáns kollekciót ajánl magasan minőségi termékekkel, mely tökéletesen tükrözi szülő és csemetéje izlését. 

Doprava 79

Technikai paraméterek

Kor0 hónapos kortól
Méretek100*120 cm
Színkék
Meghatározott termékekNem
loader  Játékszettek feltöltése...

Értékelések

loader  Értékelések betöltése...
 Nem találta meg a termékről szóló összes információt? Vegye fel velünk a kapcsolatot.