Babatakaró Sateen Hippo toT's smarTrike Víziló 100% pamut szatén rózsaszín

Termék leírása

Babatakaró Sateen Hippo toTs smarTrike csodaszép vízilovakkal egy minőségi takaró, mely megfelelő már újszülötteknek is. Kisbabája kellemesen és biztonságban fogja magát érezni a pihe-puha takaró alatt és nagyon gyorsan az álmok birodalmában szenderedik. A babatakaró minden babaágy nélkülözhetetlen kiegészítője és gyerekszoba éke lesz. Babatakaró csodálatos rózsaszín színben tündököl kedves vízilovakkal díszítve, melyek csodálatos légkört teremtenek a gyerekszobában.

A babatakaró 100% puha pamut szaténból készült,  mely selymes és kellemes a tapintásra, a takaró töltelék pedig 100% poliészter. Szülők együtt fognak a praktikus takarónak örülni csöppségeikkel. Teljes méretei a babatakarónak 100*120 cm és hosszú ideig fogja csöppségét szolgálni. 

A smarTrike vállalat világelső a gyerek tricikli és roller gyártásában, melyek kitűnnek a piacon minőségükkel és precíz kivitelezésükkel világszerte. A legújabb sorozat termékei a smarTrike vállalatnak a toTs babaápoló kellékek a legkisebbek részére. Ez egy újító kategória, mely praktikus és stílusos segítséget nyújt szülőknek a picik mindennapos szükségleteinek kielégítésében. ToT's modern és elegáns kollekciót ajánl magasan minőségi termékekkel, mely tökéletesen tükrözi szülő és csemetéje izlését. 

Doprava 79

Technikai paraméterek

Méretek100*120 cm
Színrózsaszín
Meghatározott termékekNem
loader  Játékszettek feltöltése...

Értékelések

loader  Értékelések betöltése...
 Nem találta meg a termékről szóló összes információt? Vegye fel velünk a kapcsolatot.