Társasjáték On the tip of the tongue Educa angol nyelven 5 évtől

Termék leírása

Gyerek társasjáték On the tip of the tongue a spanyol Educa vállalat műhelyéből minden gyerkőcöt megörvendeztet 5 éves kortól, akik kedvelik a társasjátékokat. A játékhoz tartozik egy zöld kaméleon, amely a játékosoknak a nyelvén adagolja a kártyalapokat. Ezeken a kártyalapokon különféle ábrák találhatóak, amelyek segítenek a kis játékosoknak rájönni a megoldásra. Minden játékos a piros gomb megnyomásával kap egy indiciót a kameleon hátán. Az, aki kitalálja a találóskérdést rögtön az első segítség után, az a kaméleont megjutalmazhatja 3 léggyel. Az a játékos, akinek több segítségre van szüksége, az kevesebb léggyel ajándékozza meg a kaméleont.

Társasjáték gyerekeknek On the tip of the tongue egy szórakoztató társasjáték több gyerkőc részére, de szülők is szívessen fognak a játékkal játszani. A társasjátékhoz tartozik vidám kaméleon, 102 kártyalap ábrákkal, 72 zseton legyekkel, 1 szett matrica és szabályzat angolul. Gyerekeket ez a társasjáték hosszú időre lefoglalja majd, nem csak logikus gondolkodásmódjukat tornáztatják meg, de serkentik fantáziájukat és elképzelőerejüket is. Színes kártyalapok indíciókkal és tarka ábrákkal több mint 200 lehetőséget kínálnak a találgatásra. A társasjátékok nagyon fontos szerepet játszanak a gyerekek fejlődésében, szociális kapcsolatokat és új barátságokat építenek a játékon keresztül, megtanulnak nyerni, de veszíteni is.

Educa cég elsősorban puzzle és oktató jellegű játékok gyártásával foglalkozik. A játékok megfelelnek az EU által megszabott biztonsági előírásoknak, ezért is biztonságosak a gyerekek részére. Kínálatában számtalan gyӧnyӧrű képkirakó található, melyek nem hiányozhatnak egyetlen puzzle kollekcióból sem.

Doprava 79

Technikai paraméterek

Kor5 éves kortól
Származási helySpanyolország
A csomagolás méretei33,5*29,4*9,6 cm
Kartoncsomagolás I/NIgen
Meghatározott termékekNem
loader  Játékszettek feltöltése...

Értékelések

loader  Értékelések betöltése...
 Nem találta meg a termékről szóló összes információt? Vegye fel velünk a kapcsolatot.