Társasjáték Build a burger Educa angol nyelven 4 évtől

Termék leírása

Gyerek társasjáték Build a burger a spanyol Educa vállalat műhelyéből minden gyerek számára sok-sok mókát szerez 4 éves kortól. Ez egy nagyszerű játék minden olyan gyerkőc részére, akik szeretnek versenyezni és szívesen próbálnak ki új egyedi játékokat. A Build a burger társasjátékba tartozik 32 kártyalap hozzávalókkal, 1 játszófelület, 4 figura különböző színekben, 1 gurító kocka és játékszabályok angol nyelven. A játék lényege minél gyorsabban egy hamburgert összeállítani, melybe minden hozzávaló megtalálható - saláta, paradicsom, sajt, kecsöp, mustár, uborka és más finom hozzávaló, mely nélkülözhetetlen egy igazi ízletes burger elkészítéséhez.

Gyerekjáték egyszerű szabályokon alapszik: a játékosok elgurítják a dobókockát és játékfelületen lévő mezőkön haladva egyben hozzájutnak a burger egyes hozzávalóihoz, miközben akár játékostársaikat meg is előzhetik. Az aki mind a 8 kártyalapot a hozzávalók ábrájával összegyűjti és összetudja illeszteni a hamburgert, Ő a nyertes. A játékon keresztül a gyerekek nyerni és veszíteni is egyaránt megtanulnak, erősödik verseny és csoportszellemük egyaránt. Továbbá ez a játék tökéletes a kreativitás és fantázia fejlesztésére, köszönhetően a kis elemeknek a finom motorikus képességeik is fejlődnek. Ezzel a társasjátékkal garantált a hosszantartó móka és szórakozás.

Spanyol Educa vállalat minőségi gyerekjátékok gyártásával foglalkozik, melyek nem csak szórakoztatóak, de oktató és fejlesztő hatással is bírnak. Főleg puzzle és oktató jellegű játékok gyártására specializálódott. Educa játékok megfelelnek az EU által megszabott követelményeknek, ezért teljes mértékben biztonságosak a gyerekek részére. Educa vállalat kínálatában rengeteg oktató jellegű játék és képkirakó megtalálható minden korosztály részére, melyek nem hiányozhatnak Ön készletéből sem. Az Educa játékok az egész család részére hosszantartó szórakozást biztosítanak. Mivel ez a társasjáték angol nyelvű, a gyerekek szókincse is bővül angol nyelven.

Doprava 79

Technikai paraméterek

Kor4 éves kortól
Származási helySpanyolország
A csomagolás méretei25*25*6 cm
Kartoncsomagolás I/NIgen
Note25 min
Meghatározott termékekNem
loader  Játékszettek feltöltése...

Értékelések

loader  Értékelések betöltése...
 Nem találta meg a termékről szóló összes információt? Vegye fel velünk a kapcsolatot.