Bébitaxi traktor utánfutóval Maxi Abrick Écoiffier 11 építőkockával kék 12 hó-tól

Termék leírása

Bébitaxi Écoiffier érdekes gyerek traktorként lett megalkotva, ami egy igazán egyedi bébitaxi gyerekek részére 12 hónapos kortól. A bébitaxi kétkerekű utánfutót húz, melyen színes építőkockák kaptak helyet számokkal. Összesen 11 építőkocka van a csomagban. A bébitaxi kék-piros színkivitelezése nagyon szépen lett megoldva. A bébitaxi elülső részén mosolygós arcocska vidítja fel a kicsiket. Bébitaxi - gyerek traktor kényelmes, ergonomikusan alakított üléssel van felszerelve, melynek hátsó része kissé magasított, hogy a gyerkőc a suhanás alatt ne csússzon le. Az ülés alatt praktikus tárolóhely lett kialakítva játékoknak.

Együtt az utánfutóval a bébitaxi hossza 82 cm. A bébitaxi nem csak szórakoztatásra és unalomüzésre megfelelő, de a bébitaxin keresztül erősítik izomzatukat kezükön és lábacskáikon a gyerekek, fejlődik finom és erős motorikus képességük, megismerkednek a színekkel és formákkal. A gyerekek közelebb kerülnek a felnőttek világához úgy, hogy sofőröset játszanak. A bébitaxi ideális a legkisebbek számára, mielőtt még első bringájukra ülnének, hisz korai fázisban már elsajátítják az egyensúlyérzék megtartását és megfelelően mozgatni lábacskáikat.

Écoiffier egy francia vállalat, mely minőségi gyerekjátékok gyártásával foglalkozik. Écoiffier megfelel a legszigorúbb európai szabványoknak, ezért is a játékok megfelelőek a legkisebbek számára is. Most amikor elvagyunk halmozva a kínai piac termékeivel, az Écoiffier próbál eltérni trendtől elsősorban egyedi dizájnnal, a biztosnági előírások betartásával a gyártás folyamán, és nem utolsó sorban minőséggel méltányos áron. Nagy figyelmet szentel a környezetvédelemre, ezért is tiszteletbeli tagja az Eco Emballage és Der Grüne Punkt programnak. Újrahasznosított anyagokat használ fel, melyek egészségre ártalmatlanok ezért is garancia a hosszantartó biztonságos mókára. Bébitaxi traktor vásárlásával a gyerkőc már nem fog többé unatkozni.

Doprava 79
Technikai paraméterek
Kisfiú/kislánygyermek
Kor12 hónapos kortól
Származási helyFranciaország
Méretek82*33*28 cm
Termék magassága33 cm
A csomagolás méretei80*60*53 cm
Teljes hosszúság82 cm
Kartoncsomagolás I/NIgen
Tömeg2,6 kg
Színkék
Meghatározott termékekNem
 Nem találta meg a termékről szóló összes információt? Vegye fel velünk a kapcsolatot.
Kérdés a termékről
A *-al jelölt mezők kötelezőek
Értékelések
loader  Értékelések betöltése...