Traktor homlokrakodóval Farmer Max Smoby zöld utánfutóval pedálos

Termék leírása

Zöld pedálos traktor homlokrakodóval és utánfutóval minden olyan kisfiú beteljesült álma 3 éves kortól, akik mindig is csodálták a mezőgazdasági technikát. Pedálos traktor homlokrakodóval és utánfutóval első látásra leveszi a lábáról bátor kisfiát és elválaszthatatlan társává válik. Bátran indulhat vele a kalandok felfedezésére, mint egy igazi kis gazda. Gyerek traktor erős konstrukcióval rendelkezik és tartós műanyag részekből áll, hisz nem kétséges, hogy a Smoby márka a legjobb alapanyagokkal dolgozik. Minden éle lekerekített, hogy a szülő biztonságba tudja csemetéjét a játék közben. Traktor megfelelően serkenti a gyerek fantáziáját és elképzelőerejét, ezen felül javítja finom motorikus képességeit és erősíti lábacskái izomzatát.

Működő homlokrakodó is helyet kapott a gyerek traktoron, melyet kisfia a vezérlőkarral tud mozgásba hozni, ami a kormány mellett kapott helyet, így a traktorozás igazán egyszerű, mókás és gyerekjáték lesz. A pedálos traktor modern zöld-fekete színkombinációban pompázik dekoratív elemekkel kiegészítve. A pedálos traktor ülése a kis traktorista számára ergonomikusan lett kialakítva, ezen felül olyan pozícióba állítható, hogy gyermeke igényeinek teljesen megfeleljen. Pedálos traktorhoz utánfutó is köthető, melyre a kis gazda a szállítmányát tudja felpakolni és már rá is léphet a csúszásmentes pedálakra, melyek garantáltan nem fognak csalódást okozni. Teljes méretei a gyerek pedálos traktornak utánfutóval és homlokrakodóval 182*44*62 cm.

Francia Smoby vállalat gyerekjátékok gyártásával vált ismerté, a világon leginkább elismert gyártók közé tartozik. A Smoby játékok erős és tartós műanyagból készülnek lekerekített élekkel és kellemesen bársonyosak a tapintásra, így nem kell aggódni, hogy gyermeke játék közben megsérül. A Smoby vállalat termékei megfelelnek a szigorú és legmagasabb biztonsági előírásoknak, mely minden szülőt megnyugtat. Gyerek pedálos traktor homlokrakodóval és utánfutóval egyértelműen nagyszerű kombináció, melybe minden kisfiú első látásra beleszeret és elválaszthatatlan társakká válnak.

Jellemzői

  • minőségi traktor homlokrakodóval és utánfutóval
  • valósághű mása az eredeti traktornak
  • ergonomikus és állítható ülés
  • lecsatolható utánfutó
  • erős műanyag konstrukció
  • egyedi francia dizájn és minőség
  • irányítható homlokrakodó
  • minőségi pedálrendszer
Doprava 79

Technikai paraméterek

Kor3 éves kortól
Származási helyFranciaország
Méretek182*44*62 cm
Termék magassága62 cm
A csomagolás méretei80*40*56 cm
Teljes hosszúság182 cm
Kartoncsomagolás I/NIgen
Tömeg8,0 kg
Színzӧld
Meghatározott termékekNem
loader  Játékszettek feltöltése...

Értékelések

loader  Értékelések betöltése...
 Nem találta meg a termékről szóló összes információt? Vegye fel velünk a kapcsolatot.