Tricikli Be Move Smoby tolókarral zöld-türkíz 15 hó-tól

Termék leírása

Tricikli Be Move a francia Smoby vállalat műhelyéből egy igazán tökéletes tricikli, ha a legjobbat szeretné gyerkőce számára. Ez egy nagyon szép tricikli gyerekek számára 15 hónapos kortól. Gyönyörű zöld, türkíz és piros színkombinációba minden csöppség beleszeret. A robosztus keretének köszönhetően biztonságos és ellenálló. Az erős konstrukció garancia, hogy ez a Smoby tricikli hosszú ideig fogja gyerkőcét szolgálni. A halk haladást biztosítják a minőségi és ellenálló kerekek. A tricikli kerekei habosított műanyagból készültek, könnyen elboldogulnak a kisebb bukkanókkal az úton és garantálják a halk haladást. Teherbírása 30 kg. 

A tricikli kormánya maximálisan 30 fokos szögig kormányozható oldalra. Az ergonomikusan formázott ülésnek köszönhetően a gyerek kényelmesen ül és hosszabb út során sem fárad el. Az ülés magassága a talajtól 31 cm. A tricikli pedáljai csúszásmentes felülettel vannak bevonva. Triciklit a hátsó részén billenős kosár teszi érdekesebbé a gyerkőcök számára, melyben akár a kedvenc játékaikat is szállíthatják. Gyerkőcöt a biztonsági öv védi a haladás során. Köszönhetően a praktikus tolókarnak a szülő irányítja a tricikli haladási irányát, ha a csöppség már elfárad és nincs kedve pedálozni. Ha már a gyerek maga irányítja a triciklit, akkor a tolókar egyszerűen leszerelhető szerszám igénybevétele nélkül. A tricikli első kereke szabadonfutó.

A tricikli 15 hó kortól 3 éves korig ajánlott, vagy amig a gyerek át nem ül az eslő kétkerekű bringájára. A Smoby egy neves francia vállalat, mely hosszúéves tapasztalattal rendelkezik minőségi gyerekjátékok gyártásában, amelyek megfelelnek a szigorú biztonsági szabványoknak. A Smoby játékok bársonyos műanyagból készülnek és éleik lekerekítettek. Gyerek tricikli Be Move Smoby a magas igényekkel rendelkező vásárlók vágyit is kielégíti. A triciklin való haladás nem csak szórakoztató és mókás tevékenység, de tökéletes a gyerek motorikus képességei fejlesztésére és izomzatának erősítésére.

Jellemzői

 • erős fémváz
 • ergonomikusan kialakított ülés
 • hárompontos biztonsági öv
 • leszerelhető tolókar
 • kerekek habosított műanyagból
 • hátsó billenős kosár
 • 15 hó kortól
 • Franciaországban gyártott
 • elülső kerék szabadonfutó
 • 30 fokos forgatási lehetőség
 • teherbírása 30 kg
Doprava 79

Technikai paraméterek

Kor15 hónapos kortól
Származási helyFranciaország
Méretek68*52*52 cm
Termék magassága52 cm
A csomagolás méretei47*23*40 cm
Teljes hosszúság68 cm
Tolókar magassága95 cm
Állítható magasságIgen
Kartoncsomagolás I/NIgen
Tömeg3,45 kg
Maximum terhelés30 kg
Színkék
Meghatározott termékekNem
loader  Játékszettek feltöltése...

Értékelések

loader  Értékelések betöltése...
 Nem találta meg a termékről szóló összes információt? Vegye fel velünk a kapcsolatot.