Üzlet City Shop Smoby elektronikus pénztárgéppel, élelmiszerekkel és 41 kiegészítővel türkiz

Termék leírása

A City Shop gyerek kӧzért egy modern játék lányoknak, fiúknak 3 éves kortól, mely nem csak a modern és színes külsejével, de számtalan kiegészítőjével is elnyeri a gyerekek tetszését. A csodálatos zӧld, szürke, fehér és türkiz színárnyalatoknak kӧszӧnhetően a szett tӧkéletes kiegészítőjévé válhat minden gyerekszobának. A gyerek kӧzért egy valódi szupermarket  mini másolata, melynek részét tӧbbek kӧzӧtt egy fizető terminál, egy mikrofon és egy elektronikus vonalkód leolvasó szkenner is képezi, mely megnyomását kӧvetően világít. A  kasszapulttal és polcokkal ellátott Smoby gyerek üzlet béépítétt billentyűs pénztárgéppel és kijelzővel rendelkezik. A vásárolt áru értékét a kis árus a pénztárgép számológépén ӧsszegzi. A francia Smoby gyártó műhelyéből származó játék számtalan lehetőséget kínál a játékhoz és a gyerek fantázia és kreativitás fejlesztéséhez. Az üzletes szerepjátékok által a gyerekek elsajátítják a számtan alapjait és ráeszmélnek a pénz értékére.

A kisboltban kártyás fizetés is lehetséges. A vásárolt áru listáját a vásárló leelenőrizheti a fizető terminál által nyújtott nyugtán. A kasszapulton lévő beépített kulcsos kassza fiókjában szépen egy helyen a pénzérmék és a bankjegyek vannak elrendezve. Az árult portékát a kis árus a a pult felett elhelyezkedő zӧld színű állványos polcra illetve a pult alatti kis polcokra rakhatja. Az áru kӧzӧtt megtalálhatók a dobozos élelmiszerek, kalácsok, pékáru, gyümӧlcsӧk, zӧldségek. Az árut a gyerkőcӧk egy érmés rendszerrel felszerelt kerekes bevásárló kocsiba helyezhetik el. Együttesen a csomagolás 41 db kiegészítőt tartalmaz, melyek nem hiányozhatnak egyetlen rendes üzletből sem. A tartozékok készítésénél a gyártó szem előtt tartotta a biztonságosságot, ezért az egész Szupermarket, valamint az egyes komponenseinek élei lekerekítettek.

City Shop bevásárló kocsival ellátott kisbolt egy részletgazdag es nagyon szórakoztató termék a francia Smoby gyártó műhelyéből, aki hosszú éves hagyománnyal rendelkezik, mely garantálja a legmagasabb európai minőséget. Ezzel a játékkal egyszerre tӧbb gyermek is eljátszhat, amíg az egyik a vásárló szerepét tӧlti be a másik lesz az eladó. A gyerekek nem csak egy jót mókáznak, de elsajátítják a szociális érzékenység alapjait és fejlesztik kommunikációs képességeiket. Ezenkívül az apró tartozékokkal való játék tӧkéletesíti a gyerekek finom motorikáját és mozgás készségeit. A játék ideális minden gyerkőc számára, aki szívesen felӧlti a felnőtt szerepét. Segítségével nő a kicsik felelősségtudata, fejlődik alkotóképessége, kreativitása, fantáziája. A Smoby gyerek szupermarket teljes magassága 87 cm, méretei 60*33*87 cm. A termék 3 AA/LR6 elemmel műkӧdik, melyek nem képezik a csomag tartalmát.

francia Smoby gyártó minőségi és biztonságos műanyag gyerekjátékokat gyárt éllenálló és tartós alapanyagokból. A Smoby termékek megfelelnek a legszigorúbb uniós biztonsági és minőségi kӧvetelményeknek, ennek kӧszӧnhetően a Smoby termékekben valóban biztonságos játékot talál. A Smoby játékok gyártásánál használt műanyag finom, kellemes, bársonyos tapintású. A fokozott biztonságosság és a sérülések elkerülése érdekében a játékok élei lekerekítettek. A Smoby játékok színei ӧsztӧnzik és fejlesztik a gyerekek képzelőerejét és fantáziáját. Minden csӧppség figyelmét elnyerik, ezért ideális ajándéknak minősülnek a legkisebbek számára is.

Doprava 79

Technikai paraméterek

Kor3 éves kortól
Származási helyFranciaország
Méretek60*33*87 cm
Termék magassága87 cm
Munkafelület magassága46 cm
A csomagolás méretei50*24*70 cm
Teljes hosszúság60 cm
ElemesIgen
ElektromosIgen
Hangot kiadóIgen
Kartoncsomagolás I/NIgen
Tömeg4,01 kg
NoteBattery: 3 x AA/LR6
Színtürkiz
Meghatározott termékekNem
loader  Játékszettek feltöltése...

Értékelések

loader  Értékelések betöltése...
 Nem találta meg a termékről szóló összes információt? Vegye fel velünk a kapcsolatot.