Üzlet Szupermarket Smoby elektronikus mérleggel, pénztárgéppel, élelmiszerekkel és 41 kiegészítővel piros

Termék leírása

A Szupermarket gyerek kӧzért egy részletesen kidolgozott játék a francia Smoby gyártótól, mely gyerekeknek 3 éves kortól ajánlott. A gyerek kӧzért egy valódi szupermarket mini másolata számtalan játék lehetőséggel. Megtalálható itt a beépítétt pénztárgép numerikus billentyűzettel és kijelzővel. A vásárolt áru értékét a kis árus egy valódi számológépen ӧsszegzi. A végső ӧsszeget pedig a vásárló leelenőrizheti a fizető terminál által nyújtott nyugtán. A kisboltban kártyás fizetés is lehetséges. Nem hiányzik az áru súlyának méréséhez szolgáló mérleg, mikrofon és a bankkártya leolvasó. A termékek vonalkódjai szintén leolvashatók az erre szolgló szkennerrel, mely megnyomását kӧvetően világít.

Az árut a gyerkőcӧk egy érmés rendszerrel felszerelt kerekes bevásárlókocsiba rakhatják. A fehér színű kasszapulton lévő nyitható kassza fiókban szépen egy helyen a pénzérmék és a bankjegyek vannak elrendezve. Az egész potrékát a kis árus a market polcaira rakhatja. A gyümӧlcsӧk, zӧldségek és a pékáru, beleértve a kalácsokat, a szupermarket elülső részében található piros ládikákban sorakoznak. Együttesen a csomagolás 41 db kiegészítőt tartalmaz, melyek nem hiányozhatnak egyetlen rendes üzletből sem. Ezek kӧzӧtt megtaláljuk az élelmiszeres dobozokat, műanyag gyümӧlcsӧket, zӧldségeket, kalácsokat, pékárut, pénzérméket és bankjegyeket. A bevásárló és fizető részt egy kis válaszfal határolja el. A kisbolt teljes magassága 87 cm, méretei 54*46*87 cm. A szupermarket modern dizájnját a piros, zӧld, szürke és fehér színkombináció méginkább kihangsúlyozza.

A gyerek szupermarketben pénztárgéppel egy valósághű szórakoztató termék rejlik, mely hozzájárul a gyermekek fejlődéséhez. Az apró tartozékokkal való játék tӧkéletesíti a gyerekek finom motorikáját és mozgás készségeit. A játék ideális minden gyerkőc számára, aki szívesen felӧlti a felnőtt szerepét. A ragyogó színeknek kӧszӧnhetően a szett tӧkéletes kiegészítőjévé válhat minden gyerekszobának. Már a legkisebb gyermekekben szükséges felébreszteni a szerepjátékok iránti érdeklődést, hiszen általuk nő a kicsik felelősségtudata, fejlődik alkotóképessége, kreativitása, fantáziája. A játéktárgyak használatával kӧzelebb kerülnek a felnőttek világához. Ennek kiváló eszkӧze a Smoby gyerek szupermarket, mely 3 AA/LR6 elemmel műkӧdik, melyek nem képezik a csomag tartalmát.

A Smoby egy műanyag gyerekjátékokat gyártó neves francia cég. A Smoby játékok gyártásánál használt műanyag erős és ellenálló, mégis finom, kellemes, bársonyos tapintású. A fokozott biztonságosság és a sérülések elkerülése érdekében a játékok élei lekerekítettek. A Smoby játékok színei ӧsztӧnzik és fejlesztik a gyerekek képzelőerejét és fantáziáját. Minden csӧppség figyelmét elnyerik, ezért ideális ajándéknak minősülnek a legkisebbek számára is. A szigorúan ellenőrzӧtt gyártási folyamat végén a legszigorúbb biztonsági kӧvetelményeknek megfelelő játék áll. A Smoby garantálja a francia minőséget, eredeti dizájn és termékei egyediségét, melyek kiemelkedő pozíciót tӧltenek be az európai piacon.

Doprava 79

Technikai paraméterek

Kor3 éves kortól
Származási helyFranciaország
Méretek54*46*87 cm
Termék magassága87 cm
Munkafelület magassága46 cm
A csomagolás méretei50*24*70 cm
Teljes hosszúság54 cm
ElemesIgen
ElektromosIgen
Hangot kiadóIgen
Kartoncsomagolás I/NIgen
NoteBattery: 1 x CR2032 INCLUDED
Színpiros
Meghatározott termékekNem
loader  Játékszettek feltöltése...

Értékelések

loader  Értékelések betöltése...
 Nem találta meg a termékről szóló összes információt? Vegye fel velünk a kapcsolatot.