Védősisak Bobby BIG méret 48-54 cm piros

Termék leírása

A BIG Bobby gyerek sisak megvédi a kis vezető fejecskéjét az esetleges sérülés ellen bébitaxin, kerékpáron, gördeszkán vagy görkorin is akár. A BIG piros fejvédő fejkӧrmérete 48-54 cm kӧzӧtt állítható. Belső része puha vánkosos résszel van kibélelve, igy viselése alatt kényelmet nyújt a kicsinek. Komfortos viselést még erősebbé varázsolja a szellőző nyílások, melyek megakadályozzák a fejecske nagy mértékben való izzadását. A csúszásmentes rӧgzítő  rendszer biztosítja a sisak tӧkéletes illeszkedését. Egyszerű a be és kikapcsolása, tehát akár kis gyerkőc is probléma mentesen tudja majd kezelni.

Gyermek sisak nagyon fontos védőeszköz gyerekek számára. Gyermek Bobby BIG sisak megfelel a biztonsági szabványoknak. Élénk színe a sisaknak UV szűrővel van védve, hogy a napj egy idő után se kezdje ki. Az alkalmazott gyártási technológiák garantálják a termék biztonságosságát a gyermekekkel szemben. Német BIG vállalat 3 éves garanciát vállal a termékeire. A Big termékeket független intézményekben tesztelik, ami garantálja a termékek minőségét. 

A BIG német gyártó cég nemzetközi díjakkal is rendelkező csúcskategóriás játékokat állít elő. A márka logója a bivaly, ami az erőt, ellenállóképességet és a robusztusságot szimbolizálja – és pontosan ezek a márka jellegzetességei. A BIG márka termékei biztonságára alapoz, a felhasznált alapanyagok nemcsak minőségiek, de az egészségre sem ártalmasak. Az összetéveszthetetlen dizájn, a modern gyártási eljárások és játékok, melyek megfelelnek a gyerekek követelményeinek – ez a BIG. Védőfelszerelés használata sportolás közben nagyon fontos a gyerkőc egészségének megóvásában.

Doprava 79

Technikai paraméterek

Kor12 hónapos kortól
Származási helyNémetország
Méretek48-54 size
A csomagolás méretei43*29*30 cm
UV szűrőIgen
Tömeg0,2 kg
Színpiros
Meghatározott termékekNem
loader  Játékszettek feltöltése...

Értékelések

loader  Értékelések betöltése...
 Nem találta meg a termékről szóló összes információt? Vegye fel velünk a kapcsolatot.