Védősisak Pink smarTrike XS állítható 49-53 méret 11 szellőzőnyílás rózsaszín

Termék leírása

Modern gyerek sisak a neves smarTrike vállalat műhelyéből, megvédi a kis örökmozgó csöppsége fejecskéjét az esetleges sérülésekkel szemben már 5 éves kortól, akár bébitaxin, kerékpáron, gördeszkán vagy görkorin szeret leginkább gyermeke suhanni. Fejvédő fejkӧrmérete 49-53 cm kӧzӧtt állítható és együtt növekszik a gyerkőccel. Sisak csodaszép rózsaszín külcsínben tündököl, azonnal leveszi a kicsiket a lábaikról. Komfortos viselést még erősebbé varázsolja a 11 szellőző nyílás, melyek megakadályozzák a fejecske nagy mértékben való izzadását. A fejvédő nagyon biztonságos és minőségi alapanyagból készült.

Gyermek sportsisak nagyon fontos védőeszköz gyerekek számára. Időfeletti kivitelezése a garancia arra, hogy csöppsége szívesen és hosszú ideig fogja viselni sportolás közben. A smarTrike fejvédővel a szabadidős programok még élvezetesebbek és gondmentesek lesznek a csemeték részére, hisz a friss levegőn való tartózkodás nagyon fontos a kicsik számára, egyaránt fejlődik finom motorikájuk, koordinációs készségük, képességeik és erősítik izomzatukat. A védősisakon kívül természetesen nagyon fontos más védőfelszerelés beszerzése egyaránt - térd-, kar- és könyökvédő egyaránt elengedhetetlen a biztonságos sportoláshoz.

A smarTrike vállalat hosszúéves tapasztalattal rendelkezik gyermek triciklik és bébitaxik gyártásában, melyek nagyon népszerűek világszerte. SmarTrike márka termékei az egyik legjobban értékesített termékek közé tartoznak. A világpiacon már évtizedek óta van jelen, világelső a gyermek triciklik gyártásában és fejlesztésében, garancia a minőségre és biztonságos gyermeki szórakozásra. A smarTrike funkciónális kiegészítőit szülők és gyermekek egyaránt értékelni fogják. 

Doprava 79

Technikai paraméterek

Kor5 éves kortól
MéretekXS (49-53 cm)
Tömeg0,35 kg
Színrózsaszín
Meghatározott termékekNem
loader  Játékszettek feltöltése...

Értékelések

loader  Értékelések betöltése...
 Nem találta meg a termékről szóló összes információt? Vegye fel velünk a kapcsolatot.