Játék vitorláshajók AquaPlay Nils békával és Lotta kacsával

Termék leírása

Gyerek vitorláshajó AquaPlay egy szép szettet képező játék két vitorláshajóból, mely tökéletesen kiegészíti az AquaPlay vízi pályát. A szettbe tartozik sárga és piros vitorláshajók, Nils béka és Lotta kacsa. Állatkák kényelmesen üldögélnek a saját vitorlásukon és készek az AquaPlay csatornarendszer hullámait szelni. Vitorláshajók állatkákkal még érdekesebbé teszik a játékot az AquaPlay vízi pályával, de akár medencébe vagy kádban is sok mókát szereznek a gyerekek számára. Érdekessége az AquaPlay vitorláshajóknak, hogy kompatibilis a lego Duplo kockákkal. Tehát gyerkőcei a lego Duplo játékait kombinálhatják az AquaPlay elemekkel.

AquaPlay egy Németországban gyártott márka, mely egészségre ártalmatlan, újrahasznosítható műanyagból készült termékeket takar. A termékekre 3 éves garancia vonatkozik, mely világos bizonyíték a magas minőségre. AquaPlay eredeti csatornarendszer, mely Svédországból származik. Már 1977 óta élvezik a gyerekek a AquaPlay csatornarendszer adta lehetőségeket. Ezt játékot a szülők és nevelők is értékelni fogják, hisz ez egy értékes, magas színvonalú oktató vízi játék.

Gyerekek az AquaPlay játékon keresztül megismerkednek víz fizikai tulajdonságaival, mint az áramoltatásával, szivattyúzásával, zsilipek kezelésével, melyek során mozgásba kerülnek a vízi járművek. Vízpumpa segítségével feltöltődik a zsilip vízzel, mint az igazi víztárolókban. AquaPlay csatornarendszer bővíthető és átépíthető. AquaPlay termékek egymással kombinálhatóak akár saját elképzelés alapján kialakítva. Gyerekek így egy óriási vízi csatorna rendszert tudnak kialakítani kisautókkal, hajókkal, vidám állatokkal és más kiegészítőkkel. Csak a gyerkőc fantáziája szabhat határt a játéknak. Méretei a vitorlásnak 11*8*10 cm.

Doprava 79

Technikai paraméterek

Kor3 éves kortól
Származási helyNémetország
Méretek11*8*10 cm
Termék magassága10 cm
Teljes hosszúság11 cm
UV szűrőIgen
Kartoncsomagolás I/NIgen
Tömeg0,6 kg
Színkék
Meghatározott termékekNem
loader  Játékszettek feltöltése...

Értékelések

loader  Értékelések betöltése...
 Nem találta meg a termékről szóló összes információt? Vegye fel velünk a kapcsolatot.