Vízpumpa AquaPlay tartalék alkatrész vízi pályához 1 drb

Termék leírása

Vízpumpa AquaPlay egy nélkülözhetetlen kiegészítő minden AquaPlay csatornarendszerhez. Vízpumpa vízi játékhoz megvásárolható, mint tartalék alkatrész, hogy minden gyerkőcnek saját vízpumpája legyen az érdekesebb és mókásabb játék érdekében. A vízpumpa a víz szivattyúzására szolgál a csatornarendszer alsó részéről a zsilipbe, melynek fala felhúzható és máris útnak indulhat a szállítmány a csatornarendszeren keresztül. Vízpumpa megfelelő olyan gyerekek részére 3 éves kortól, akik hosszú időn keresztül képesek a vízi pályával játszadozni. 

Gyerekek a vízi pályával való játék alatt megfigyelhetik a hajók mozgását, a víz áramlását a vízimalmon és vízpumpán keresztül és szintén hogyan is telik meg a zsilip és hogyan mozgatja a daru a szállítmányt. A vízpumpa segítségével megtelik a vízkamra, mint a valódi zsilipben. Méretei a vízpumpának 8,5*5*21 cm, tehát igazán gyerek kezecskékhez lett kialakítva.

AquaPlay egy Németországban gyártott márka, mely egészségre ártalmatlan, újrahasznosítható műanyagból készült termékeket takar. A termékekre 3 éves garancia vonatkozik, mely világos bizonyíték a magas minőségre. AquaPlay eredeti csatornarendszer, mely Svédországból származik. Már 1977 óta élvezik a gyerekek a AquaPlay csatornarendszer adta lehetőségeket. Ezt játékot a szülők és nevelők is értékelni fogják, hisz ez egy értékes, magas színvonalú oktató vízi játék. 

Doprava 79

Technikai paraméterek

Kor3 éves kortól
Származási helyNémetország
Méretek8,5*5,*21 cm
Termék magassága21 cm
A csomagolás méretei24*17*17 cm
Teljes hosszúság8,5 cm
UV szűrőIgen
Kartoncsomagolás I/NIgen
Tömeg0,07 kg
Színsárga
Meghatározott termékekNem
loader  Játékszettek feltöltése...

Értékelések

loader  Értékelések betöltése...
 Nem találta meg a termékről szóló összes információt? Vegye fel velünk a kapcsolatot.