Vizes játék Waterplay Vikingek Grönland BIG összerakós figurákkal kék

Termék leírása

Csodálatos kalandokat élhetnek át gyermekei a BIG márkájú Waterplay Vikingek Grönlandra vizes összerakós játékkal. A vízi pálya egyes részei szabadalmazott kötéssel kapcsolhatók, melyek egyszerűen záródnak és megakadályozzák a víz szivárgását. Viking falut ábrázol a játék, melynek partjait vad folyó mossa. Két versengő törzs hajója próbálja elérni Grönlandot, ahol titokzatos kincs van elrejtve. Kézi turbina is tartozik a vizes játékhoz, mely a vízáramlást hozza létre a rendszerben. A Vikingek vizes játék licencben készült a német Viki, a Viking mesesorozat alapján, amely Viki a kis viking fiú történetét meséli. Viki a viking falu főnökének fia, akinek bizonyítania kell igazi viking bátorságát. Része a Waterplay Vikingek játékkészletnek 2 viking hajó is, valamint három figura – Viki, apja Halvar és az ellenséges törzs vezére Rettenetes Sven.

A BIG márkájú Waterplay Vikingek Grönlandra vizes játék együttesen 48 részből áll. A játék élénk kék színe a vízben való lubickolásra emlékeztet. Az összerakós vizes játék alkalmas egyaránt kisfiúknak és kislányoknak három éves kortól. Összerakása után a játék igazán terjedelmes méretű 138 x 100 cm, tehát több gyerek is játszat vele egyszerre, viszont szétszedve nem foglal sok helyet. A BIG Vikingek Grönlandra vizes játék UV stabilizátorokkal védett, így éveken keresztül sem veszít színei szépségéből még akkor sem, ha sütni fog rá a napocska. A BIG játékokat független intézményekben tesztelik, és kiemelik a termékek minőségét.

A BIG márka biztos termékei kiváló minőségében, így meghosszabbított, három éves garanciát nyújt. A BIG Vikingek Grönlandra vizes játékot német TÜV Rheinland intézmény tesztelte a szigorú GS biztonsági előírásoknak megfelelően. A BIG német gyártó cég nemzetközi díjakkal is rendelkező csúcskategóriás játékokat állít elő. A BIG márka logója a bivaly, ami az erőt, ellenállóképességet és a robusztusságot szimbolizálja – és pontosan ezek a márka jellemzői. A BIG márka termékei biztonságára alapoz, a felhasznált alapanyagok nemcsak minőségiek és újrahasznosíthatók, de egészségre ártalmatlanok. Az összetéveszthetetlen dizájn, a modern gyártási eljárások és játékok, melyek megfelelnek a gyerekek követelményeinek – ez a BIG márka.

Doprava 79

Technikai paraméterek

Kor3 éves kortól
Származási helyNémetország
Méretek121*54*26 cm
Termék magassága25,5 cm
A csomagolás méretei55*35*55
Teljes hosszúság121 cm
UV szűrőIgen
Kartoncsomagolás I/NIgen
Tömeg3,2 kg
Színkék
Meghatározott termékekNem
loader  Játékszettek feltöltése...

Értékelések

loader  Értékelések betöltése...
 Nem találta meg a termékről szóló összes információt? Vegye fel velünk a kapcsolatot.