Vízipisztoly Dohány 2 víztartállyal

Termék leírása

Dohány színes vízipisztoly 2 tartállyal a magyar játékgyártó műhelyéből kislányok és kisfiúk részére egyaránt ajánlott 3 éves kortól. Előnye a vízipisztolynak, hogy 2 tartállyal van felszerelve, mely a kicsiknek hosszabb vízicsatát kínál, nem kell gyakran szaladni feltölteni a vízipisztolyt. Méretei a vízipisztolynak 52*19*13 cmEz egy nagyszerű nyári játék kicsiknek és nagyoknak egyaránt. A vízipisztoly nagyon közkedvelt játék nyári kirándulásokon a fürdőkben, strandokon, de akár otthoni mókázáshoz is nagyszerű játék. Gyerkőcök hála vízipisztollyal való szórakozásnak a forró nyári napokon felfrissülnek és egyben jól is szórakoznak. Választani lehet kislányos és kisfiús kialakítású vízipisztolyok közül. Megrendelésben kérjük feltüntetni, hogy melyikre tart igényt.

Nyári játék vízipisztollyal nem csak szórakozást nyújt, hanem fejleszti a gyerek motoros képességeit és kézügyességét. Különféle szituációk, melyeket a kicsi a vízipisztollyal való játék alatt kitalál, az fejleszti fantáziáját és elképzelőerejét, melyek főleg gyermekkorban formálódnak a legkönyebben. Szintén a közös, csoprtjátékoknál megtanulnak összejátszani, de versenyezni is.

Dohány magyar játékgyártó, mely minőségi játékok gyártásával foglalkozik és már évek hosszú során át családi vállalkozásként tevékenykedik. Dohány vállalat a játékaik megvásárlását a szülők belőjük vetett bizalmával értelmezi. Mint családi vállalat fontosnak tartja a minőségi és biztonságos termékek gyártását, melyek egész Európa szerte eljutnak a gyerekekhez. Dohány egész Európa szerte kínálja a termékeit, melyek egyedi dizájnnal rendelkeznek. Dohány garancia a minőségre, a játékok megfelelnek a legszigorúbb európai kritériumoknak is.

Doprava 79

Technikai paraméterek

Kisfiú/kislányfiú
Kor3 éves kortól
Származási helyHungary
Méretek52x19x13 cm
Meghatározott termékekNem
loader  Játékszettek feltöltése...

Értékelések

loader  Értékelések betöltése...
 Nem találta meg a termékről szóló összes információt? Vegye fel velünk a kapcsolatot.

Kérdés a termékről

A *-al jelölt mezők kötelezőek