Csepegtető tálca Dohány sárga/piros

Termék leírása

Dohány gyermek csepegtető tálca edényekre egy gyönyörű kiegészítő minden játékkonyhába. Gyermek edénykészlet megfelelő minden gyerkőc számára, akik szívesen segédkeznek anyukájuknak mosogatáskor és saját edénykészletre és lecsepegtetőre van szükségük. Edénykészlet lecsepegtetővel minőségi és ellenálló műanyagból készült, mely kellemes a tapintásra és hosszú ideig fogja csöppségét szolgálni. Gyermek csepegtető tálca edényekre tartalmaz játék edényeket, melyre minden kis gyerkőc vágyik, hogy tartalmazza játékkonyhája. A kiegészítők nagyon modernek és szinte valósághű másai az eredetieknek. 

Gyermek csepegtető tálca edényekkel megfelel a legszigorúbb európai biztonsági szabványoknak és minőségi tanúsítvánnyal is rendelkezik.Gyermek csepegtető tálca kiegészítőkkel megfelelő főleg kislányoknak 2 éves kortól. Dohány minőségi európai gyerekjátékokkal foglalkozó vállalat gyermekeink örömére. Gyerek csepegtető tálca piros vagy sárga színben kapható és nagyszerűen összeillik a szett többi részével. Minőségi anyagból készült, tartós és a ráhelyezett edények nem esnek le róla. ecsepegtető edényekre téglalap alakú és válaszfalakkal van kivitelezve, melyek még valósághűbbé teszik a játékot.

Gyermek csepegtető tálcához tartozik gyermek edénykészlet, mely tányérokból, elragadó csészékből, evőeszköz szettből, mely villából, késből és kanálból áll. Gyermek csepegtető tálca és edénykészletbe tartoznak még fazekak fedelekkel és különféle főzőkanalak. Minden kiegészítő tökéletesen összeillik és szép vidám színkombinációt alkotnak. Gyermek csepegtető tálca megfelelő kiegészítő játékkonyhába és kényelmesen a mosogató tálcára helyezhető. Közös mosogatással már gyermekét kiskorától fogva taníthatja rendre és tisztaságra.

Doprava 79

Technikai paraméterek

Méretek32x25x10 cm
Meghatározott termékekNem
loader  Játékszettek feltöltése...

Értékelések

loader  Értékelések betöltése...
 Nem találta meg a termékről szóló összes információt? Vegye fel velünk a kapcsolatot.